Απάντηση Γ. Κρητικού: ‘‘Συνέχισε Νίκο τις διακοπές σου και άσε να δώσουν τις λύσεις αυτοί που οι συμπατριώτες μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους’’

21
2680

‘‘Συνέχισε Νίκο τις διακοπές σου και άσε να δώσουν τις λύσεις αυτοί που οι συμπατριώτες μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.’’

 

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης , Γιάννη Κρητικού,  με αφορμή τις δηλώσεις του Περιφερειακού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας  Νίκου Κανταρζή           

 

Την Τρίτη, 23/09/2020, και με αφορμή τις δηλώσεις του Περιφερειακού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας κ. Νίκου Κανταρζή, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννης Κρητικός έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

“Ο κ. Κανταρζής προσπαθεί άκομψα και χωρίς επιτυχία να υποβαθμίσει το πολύ σημαντικό έργο της Περιφερειακής Αρχής Χατζημάρκου στο νησί της Κω. Και το επιχειρεί κατά τη διάρκεια μιας πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης. Και εκπέμπει μιζέρια και μικροψυχία. Και είναι λογικό να έχει ‘εύλογα ερωτήματα’ επειδή του είναι παντελώς άγνωστες οι έννοιες της συνεργασίας, της συμφωνίας, της σύνθεσης και της συνεννόησης.

 

Ο κ. Κανταρζής δεν ασχολείται επί της ουσίας με όσα γίνονται στο νησί μας. Απουσιάζει και δεν έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τα έργα και τις δράσεις.  Δεν άκουσε, δεν είδε και δεν κατάλαβε τίποτε από όσα σημαντικά και πρωτοποριακά έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό και που αναγνωρίζει η μεγάλη πλειοψηφία των συμπατριωτών μας και των φορέων της Κω.

 

Μιας όμως και του αρέσουν τα ‘εύλογα ερωτήματα’, ας του κάνω και εγώ κάποια:

  • Γιατί κ. Κανταρζή καταψηφίσατε την εισήγηση του κ. Περιφερειάρχη κατά την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με το ξεμπλοκάρισμα και την επιτάχυνση των διαδικασιών για τους σεισμόπληκτους Ιερούς Ναούς της Κω; Δεν θέλετε να προχωρήσουν γρήγορα οι επισκευές στην Αγία Παρασκευή και στον Άγιο Νικόλαο;
  • Ενώ γνωρίζετε ότι η αποκατάσταση των ζημιών στους Ιερούς Ναούς είναι ευθύνη του Υπουργείου Πολιτισμού, γιατί δεν ζητάτε ευθύνες από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. που σας έδωσε το χρίσμα, σας στήριξε πολιτικά και με τους οποίους συνεργαστήκατε προεκλογικά; Χάθηκαν 2,5 πολύτιμα χρόνια χωρίς να γίνει το παραμικρό.
  • Πως γίνετε να ήσουν ο μόνος Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου στο Νότιο Αιγαίο που δεν κατάφερε να δρομολογήσει υδατοδρόμιο στα νησιά ευθύνης του παρά τη στήριξη της Περιφέρειας. Όλοι οι άλλοι τα κατάφεραν, μόνο εσύ δεν τα κατάφερες.

 

Συνέχισε Νίκο τις διακοπές σου και άσε να δώσουν τις λύσεις αυτοί που οι συμπατριώτες μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.’’

 

 

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • "Ουδείς μωρότερος των ιατρών, εάν δεν υπήρχανε οι δάσκαλοι ...."

      Οι μεγαλομανής ‘δουλευτεράδες’ που αντί να βρίσκονται σε αίθουσες διδασκαλίας ξεκοκαλίζουν και τα δεύτερα μηνιάτικα αραχτοί γράφοντας αρλούμπες, σχολιάζοντας με ύφος 100 καρδιναλίων…. Γλάστρες στην αυλή του ψεύτη και λαϊκιστή ΡΟΔΙΤΗ εχθρού της ΚΩ.

  1. Ο Περιφερειάρχης, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κω, ενημέρωσε τον Μητροπολίτη ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει τόσο το κόστος όσο και την διαδικασία δημοπράτησης των έργων αναστήλωσης των δύο εκκλησιών που υπέστησαν ζημιές από τον μεγάλο σεισμό της 21ης Ιουλίου και συγκεκριμένα του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου και του Ναού της Αγίας Παρασκευής.

  2. ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΡΖΗ ΓΙΑΤΊ ΈΧΕΙ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΊ . ΕΣΎ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ .ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΣΕ ΜΑΖΕΎΟΥΝ.

    • Η περιφέρεια κυβερνάται από τον Χατζημαρκο, όχι από τον Καταρζη. Η απραξία λοιπόν σχετίζεται με εκείνον που κυβερνά με την πλειοψηφία και όχι με εκείνους που αντιπολιτευονται. Έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς ότι είτε η αντιπολίτευση συμφωνεί ή διαφωνει, η πλειοψηφία λαμβάνει τις αποφάσεις. Σε λίγο θα κατηγορείς και το ΚΚΕ για ο,τι δεν έχει γίνει στον τόπο, επειδή καταψηφίζει τις ρεμουλες, τις μίζες και τις απευθείας αναθέσεις των πλειοψηφιών.

  3. ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΑΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!

  4. JOΗNNY ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ?? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΙΛΑΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ, Η ΛΕΙΠΕΙΣ?? ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ???

  5. Αγαπητε μου θα γνωριζεις υποθετω την παροιμια…
    για τη μύγα και τον κοσμο ολο…..
    Οποιος καταλαβε-καταλαβε….!!
    Υ.Γ.οχι οτι ο «μαντηλακιας «ειναι καλυτερος…αλλα λεμε ….

  6. Όλο φώτο στο Facebook ΑΝΑΡΤΕΙΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΌΣΑ ΛΑΙΚ ΘΑ ΜΑΖΈΨΕΙΣ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΈΡΓΟ ΣΟΎ ΜΈΧΡΙ ΣΤΙΓΜΉΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ,ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΎΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΊΣΑΣΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΆ ΑΠΩΝ!

  7. Βρε γιαννακι γιε μου, δεν ασχολεισαι λιγο με το ανυπαρκτο επαρχειο και τους ανυπαρκτους επαρχους; αν δεν κανω λαθος εχεις ευθυνη γιατι εισαι επαρχιακος συμβουλος. Ολοι τρεχατε για ψηφους σας εδοσε ο κοσμος 65% και του βγηκατε ολοι πατατες. Θυμαμαι παλια επαρχους που εκαναν πολλα εργα. Εσεις μονο για τους τιτλους ειστε. Ουτε τα πλαστικα απο τα χαντακια του δρομου δε μαζευετε.

  8. Ο κύριος «ΤΙΠΟΤΑ» σε άλλη μια θητεία από την οποία θα αποχωρήσει με μηδενικό απολογισμό έργου όπως και από όλες τις θέσεις που έχει υπηρετήσει μέχρι σήμερα. Αυτός ο «κερδισμένος» για αυτόν αδούλευτος χρόνος με άδειες με αποδοχές και τίτλους είναι χαμένος χρόνος για το νησί και τώρα δυστυχώς και τα γύρω νησιά…

  9. Βρε Κώε πολίτη που πέρασες και δεν ακούμπησες, πλάκα μας κάνεις? Εκεί στο ανατολικό μπλοκ απ’ όπου μας προμαζεύτηκες, σωστά Ελληνικά δεν σας μάθανε να γράφετε? Ο Γιαννάκης είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα από Αντιπεριφερειάρχης και πάνω και άμα δεν του τα δώσεις κόφτει γιε μου…Πόσους ψήφους του έφερε του Χατζημάρκου ο Γιαννάκης?

  10. Ξεμπερδευτείτε κύριε, άλλο οι αιρετοί νομάρχες άλλο οι αιρετοί περιφερειάρχες. Τα παράπονα σας στον κο Γιωργάκη που έφερε τον Καλλικράτη και τα διέλυσε όλα. Όπως διέλυσε τα Επαρχεία όπως διέλυσε τους παλιούς Δήμους. Τώρα τα πλαστικά σας μάραναν, και οι πατάτες που έφερε ο Καποδίστριας στην Ελλάδα βεβαίως βεβαίως, αν θυμάστε καλά, κάπου ανάμεσα στους παλιούς Επάρχους που έκαμναν πολλά έργα. Γέμισε το ψυγείο σου καλέ μου άνθρωπε να βγάλεις τον χειμώνα σου, που έρχεται δύσκολος, ψούνισε και κανά δυο σακιά πατάτες.

    • Σνάιπερ Γιαννακη εσύ;Πως καρφώνεσαι ετσι ρε κουτό παιδί η αγγλικούρα σου φταίει.
      Πες μας και για τον Κολοκοτρώνη αλλα μήπως δεν το διάβασες ολο το μάθημα;
      Ο φτωχός κοσμάκης εχει κάνει το κουμάντο του πήρε πατάτες,εσυ φρόντισε το χαβιάρι και το παντεσπάνι.
      Ντροπή είρωνες θα έρθουν πάλι εκλογές.

  11. Κάνετε λάθος αγαπητέ, δεν είμεθα ούτε ο Γιαννάκης, ούτε είρωνες, ούτε παντεσπάνι τρώμε. Παρακαλώ πολύ δεν είστε άξιος εσείς να κρίνετε το επίπεδο γνώσης της Αγγλικής γλώσσας. Ασχοληθείτε με τα του οίκου σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ