Ατιμώρητος κρίθηκε Καλύμνιος που εισήγαγε ηρωίνη στις φυλακές Κω στον… πρωκτό του

2
1811

Ατιμώρητος κρίθηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου ένας κάτοικος της Καλύμνου, υπότροπος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικής ουσίας εντός σωφρονιστικού καταστήματος με τη μορφή της κατοχής.
Κατηγορήθηκε ειδικότερα ότι στην Κω την 10η Νοεμβρίου 2014 κατείχε εντός του Καταστήματος Κράτησης Κω, στο οποίο ήταν κρατούμενος ηρωίνη μικτού βάρους 11 γραμμαρίων σε μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, την οποία είχε αποκρύψει μέσα στον πρωκτό του.
Απολογούμενος αρνήθηκε την κατηγορία. Κατέθεσε ότι είναι πολυτοξικομανής και ότι μετέβη στην Κω για μια δίκη και αφού πέρασε από τον έλεγχο ζήτησε να τον βάλουν στο πειθαρχείο για να είναι μόνος του σε ένα χώρο και να κάνει χρήση ηρωίνης.
Αφόδευσε και έδωσε τα ναρκωτικά στον αρχιφύλακα.
Εν συνεχεία τον πήγαν στο νοσοκομείο, τον υπέβαλαν σε ακτινογραφίες, έψαξαν όλα του τα πράγματα και δεν βρήκαν κάτι άλλο.
Την ηρωίνη, όπως είπε, την αγόρασε από έναν «έγχρωμο» στο Μεταγωγών στην Αθήνα έναντι 100 ευρώ για 5 γραμμάρια.
Τύλιξε, όπως είπε, την ηρωίνη σε πολλά νάυλον σακουλάκια και την κατάπιε αφού προηγουμένως είχε κάνει χρήση.
Ισχυρίστηκε ακόμη ότι δεν ήταν καθαρή ηρωίνη αλλά είχε προσμίξεις πιθανότατα με Depon και ότι είχε κάνει χρήση και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς την Κω.
Τόνισε μάλιστα ότι ο ίδιος ζήτησε να μείνει στο Πειθαρχείο για να καθαρίσει από την ηρωίνη και ότι έκανε χρήση στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου εκρατείτο και ότι έβρισκε ηρωίνη από συγκατηγορούμενούς του. Πρόσθεσε ακόμη ότι η μόνη καθαρή φυλακή είναι της Κω.

Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρέστη ο δικηγόρος κ. Νικήτας Μπόλκας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αθανατο Ελληνικό Δίκαιο..ο ορισμός της κάθετου και οριζόντιας διαφθοράς

    Η μέγγενη που κρατεί ολόκληρο λαό στον 18ο Αιώνα..ΜΚΟ, εμπρηστικές ομάδες, υγειονομικές βόμβες, μετανάστες με σωρεία κλοπών, απατεώνες, εγκληματίες, βιαστές,εκβιαστές, κυκλώματα, συμμορίες ξεπλύματος, συμμορίες κλεπταποδόχων,ξε-καθαρίσματα λογαριασμών,οπλοκατοχές, μαζικές εμπορίες ουσιών ένα κράτος που από μηδενική εγκληματικότητα κατάντησε ξενώνας καρτέλ,συγκοινωνούσα γιάφκα, Καμόρα,Χώρα Λατινικής Δικαιοσύνης…proctocynalar .. άντε και στον ομφαλό την επόμενη..

  2. Μέσα σε όλα τα σκ…, τους πρωκτούς και τα ναρκωτικά, δεν ξεχάσατε να εξαίρετε και τις υπέροχες, καθαρότατες φυλακές της Κώ.. . τί να πώ…σαν διαφήμιση της καθαρότερης παραλίας στη Μεσόγειο ένα πράμα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ