Κως: Έκλεψε χρήματα και κινητό από Άγγλο τουρίστα

3
2291

Στη δικαιοσύνη θα λογοδοτήσει 31χρονος από το Πακιστάν ο οποίος κατηγορείται ότι αφαίρεσε από Άγγλο τουρίστα χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε προχθές το μεσημέρι από τους Αστυνομικούς Τμήματος Ηρακλειδών Κω, οι οποίοι μετά από καταγγελία που τους έγινε, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 31χρονο εξαιτίας του κινητού τηλεφώνου που είχε κλέψει!

Πιο συγκεκριμένα, προχθές τα ξημερώματα ο 31χρονος Πακιστανός κατηγορείται ότι κατάφερε να αφαιρέσει από τον 43χρονο Βρετανό τουρίστα ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 150 λιρών Αγγλίας. Μόλις ο αλλοδαπός αντιλήφθηκε την κλοπή την κατήγγειλε στους αστυνομικούς οι οποίοι κατάφεραν μέσω του κινητού τηλεφώνου του Άγγλου να εντοπίσουν τον Πακιστανό και να τον συλλάβουν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Σε βάρος του κατηγορουμένου κινήθηκε η νόμιμη διαδικασία.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «δικαιοσύνη» δεν είναι σίγουρα. Δικαιοσύνη, και το μόνο που καταλαβαίνουν, είναι να του κόψουμε το χέρι που χρησιμοποιήσε για να κλέψει. Ακριβώς όπως κάνουν στη χώρα τους οι πακιστανοί και οι υπόλοιποι σκουληκάνθρωποι που μαζεύτηκαν εδώ εξαιτίας ξενοδόχων που τους προσλαμβάνουν.

  2. Ανάλογη με αυτήν που βλέπουμε τις νύχτες , όταν με κουβερλίκια τριγυρνούν στις παραλίες μαστουρωμένοι.. κυρίως για μάτι,αφοδεύοντας στην κυριολεξία παντού.. ακολουθούν βέβαια τα γυφταριά που σε ομάδες σκανάρουν τα πάντα μετά μουσικής.

  3. Στη Καρδάμενα πάνω από μια δεκαετία πιτσιρίκια κλέβουν κινητά και λάπτοπ από μεθυσμένους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ