Κατερίνα Παπαθωμά: ¨Μηνύματα» από το εγκαταλελειμμένο κάστρο Αντιμάχειας

7
1042


Άρθρο στην Εφ. Καθημερινή

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρην απο μερικα χρονια δωσανε χιλιαδες ευρω για αποκατασταση και συντηρηση.Κανανε πασαληματα.Μηπως ξερετε ποια ηταν υπευθηνη;Που πηγαν τοσα λεφτα;Οι δημοσιογραφοι τι κανουν ακριβως εκτος απο κουτσουμπολια και οι εισαγγελεα εχουμε.

  2. ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΊ ΤΟ ΜΝΗΜΕΊΟ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.

  3. Αρχαιολογία….η μεγαλύτερη πληγή του τόπου αυτού. Φταίει και το πολιτικό σύστημα , που με τέτοια ιστορία θα έπρεπε να υπάρχουν παντού στολίδια .
    Άξια ιστορία έχουμε ,
    Άξιους ανθρώπους ;
    Έχουμε ;

  4. Φτιάχνουμε κάτι, αλλά ξεχνάνε μετά να το συντηρήσουμε.

  5. Εάν δεν βρεθεί χορηγός η Ευεργετης Εθνικος μην αναμένετε προκοπή .Βλέπετε σήμερα η ιστορία μας γράφεται με νεώτερο αλφάβητο αλλα εχουν προτεραιοτητα δυστυχώς αυτή είναι αλήθεια κ.Παπαθωμα.
    Σημασία έχει το αεροδρόμιο της Αντιμάχειας όχι το κάστρο της. Ποιος ακουει?

  6. Εάν δεν υπάρξει χορηγός ηΕθνικος Ευεργετης δεν υπάρχει προκοπή ,το κράτος μας γράφει με νεώτερο αλφάβητο την συγχρονη ιστορία του.Αλλα έχουν προτεραιότητα κ.Παπαθωμα από την Αντιμάχεια την πολύπαθη. Σήμερα αξία έχει το αεροδρόμιο και όχι το κάστρο του χωριού . Θυμάμαι κάποτε ένας σύλλογος έδειχνε το καλό παράδειγμα στην Αντιμάχεια
    Αυτα που μας διακρινουν πρέπει να αναδείξουμε οι Έλληνες.
    Ποιος ακουει?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ