Μπήκαν δυνατά οι νέοι συνοριοφύλακες στη Λέρο (Κάνναβη και ναρκωτικά στο ΚΥΤ Λέρου)

2
933

Αν και διανύουν την περίοδο της πρακτικής τους οι νέοι συνοριοφύλακες που εξήλθαν απο την Σχολή της Κομοτηνής και την θεωρητική τους εκπαίδευση στα τέλη του περασμένου μήνα, το βράδυ της Τετάρτης είχαν την πρώτη τους επιτυχία στη Λέρο και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υποδοχής και ταυτοποίησης Αλλοδαπών στο νησί.

Πιο συγκεκριμένα με την εποπτεία και καθοδήγηση της επικεφαλής Αστυνομικού του ΚΥΤ, το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εντός της δομής από αστυνομικούς της φύλαξης αλλά και των νέων συνοριοφυλάκων και συνελήφθη αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν συσκευασίες κάνναβης αλλά και δισκία ναρκωτικών τα οποία όπως φαίνεται τα είχε προμηθευτεί έξω από το χώρο της δομής.

Την δικογραφία έχει επιληφθεί το Α.Τ Λέρου και ο φερόμενος ως δράστης αλλοδαπός θα οδηγηθεί κ. Εισαγγελέα Κω.

Όπως φαίνεται, οι πρώτοι νέοι 37 συνοριοφύλακες στο νησί της Λέρου που πραγματοποίησαν ταχύρρυθμη θεωρητική εκπαίδευση στις Σχολές της Αστυνομίας το προηγούμενο διάστημα, «μπήκαν δυνατά» στα αστυνομικά τους καθήκοντα πολύ νωρίς ακόμη και απο το διάστημα της πρακτικής τους.

Bordernews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δόκιμοι είναι δεν συμμετέχουν σε τέτοια πράγματα δεν επιτρέπεται κιόλας έλεος δεν την κάνανε αυτοί την δουλειά διασταυρωστε καμιά πληροφορία γελάει ο κόσμος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ