Σε απόγνωση οι μελισσοκόμοι της Κω – Δεν έχει πουληθεί η παραγωγή

8
943

Σε απόγνωση βρίσκονται οι μελισσοκόμοι της Κω.Η παραγωγή τους παραμένει απούλητη, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους μελισσοκόμους.
«Δεν έχουμε πουλήσει ούτε ένα κιλό» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Κω, Μανώλης Κορκής, τονίζοντας ότι τον χειμώνα θα έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.
Σ’ ότι αφορά στους χειρισμούς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το πρόβλημά τους, ανέφερε ότι «αυτή αρκείται μόνο σε λόγια και υποσχέσεις».

Πηγή: ert.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να μας πουνε ποιον ψήφισαν και μετά να κατηγορούν την περιφέρεια θα ακούνε οι μελισσοκόμοι βιμελ και θα κλαίνε

  2. Είμαστε σοβαροί;;;; δηλαδή η πώληση του μελιού εξαρτάται απ ποιν ψηφίζουμε;;; για σοβαρευτειτε…… Και η τιμή πρεπε να μειωθεί… Είναι ακριβό το μέλι στα 15 ευρώ..

  3. Εεεεε όχι και τέτοια κλάψα από τον κο Πρόεδρο! Δεν έχουν πουλήσει ούτε κιλό….Παρεπιπτόντως η Περιφέρεια, ο Δήμος τι ακριβώς μπορεί να κάνει για να πουλήσουν το μέλι τους? Οι αγρότες που είδαν την παραγωγή τους να σαπίζει στα χωράφια κάτι προσπαθούν να κάνουν να οργανωθούν…

  4. Με τιμές από 10-16 ευρώ τα 900 γραμμάρια, ποιος καταναλωτής θα αγοράσει;Δεν είναι εποχή για κέρδη, χαμηλώστε τις τιμές κάνετε προσφορές για να σωθούμε όλοι παραγωγοί και καταναλωτές.

  5. ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟ ΜΕΛΙ (ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ) ΝΑ ΕΧΕΙ 10ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ? ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΑ? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ? ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΧΡΥΣΑΦΙ? ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΛΙ.

  6. Λένε ότι δεν πούλησαν ούτε ένα κιλό. Αλλά δεν καταλαβαίνω, περιμένουν να πουλήσουν το μέλι στους τουρίστες μόνο; 30.000 άτομα στην Κω δεν τρώμε από τουλάχιστον 2 κιλά τον χρόνο; Δεν πουλάνε πουθενά εκτός Κω; Σαφέστατα θα είναι μειωμένες οι πωλήσεις τους, όπως συμβαίνει με όλους αλλά όχι και τέτοιο κλάμα. Στο κάτω κάτω είναι από τα λίγα προϊόντα που μπορεί να πωληθεί και σε ένα και σε δύο και σε τρία χρόνια χωρίς πρόβλημα.

  7. Ακούστε κύριοι ,που σας φαίνεται ακριβό το μέλι ,όταν πουλιέται από 8 – 12 το ποιο ακριβό ( θυμάρι) και τρώει όλη ή οικογένειά σας για ένα μήνα .Το παγωτό το πληρώνουμε ποιο ακριβά ,εκεί γιατί δεν μιλάει κανείς. Όσο αφορά το κόστος παραγωγής είναι 4,80 Πηγή Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο .εγώ πουλάω 4,50 Χονδρική για ποιό κέρδος μιλάμε.

  8. Κύριε Μεσαναγρενο συγχαρητήρια για την πληροφορία που δώσατε. Ας σταματήσουμε να μιλάμε για ψήφους όταν όταν οι άνθρωποι εκφράζουν την αγωνία τους για επιβίωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ