Κάλυμνος: Συνελήφθη ιερέας που καλούσε τους πιστούς να μη φορούν μάσκες

18
1713

Είχε αναρτήσει στο facebook κάλεσμα προς τους πιστούς να πάνε στην εκκλησία το Δεκαπενταύγουστο δίχως μάσκες

Συνελήφθη στην Κάλυμνο ιερέας που καλούσε τους πιστούς μέσω Facebook να μην φορέσουν μάσκες τον Δεκαπενταύγουστο, έπειτα από καταγγελία πολίτη.

Ειδικότερα, ο ιερέας στην ανάρτησή του ανέφερε: «ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΈΣΕΙ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΣ !!! ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΌΚΟ. Η ΜΗΤΈΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΜΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΠΊΣΤΗ ΜΑΣ !!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΣΠΑΣΤΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ. Σε αγαπάμε Παναγία μου, και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου, θα σου δώσουμε αυτή τη χαρά !!! ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΈΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΚΑ».

anartisi

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλλο και τούτο! Για να μπορεί, λέει, να δει το πρόσωπο μας η Παναγία! Με μάσκα δεν;;
    Κι εγώ που ήλπιζα να βλέπει μέσα στην «καρδιά» μας, τι να κάνω;; Να την ξεριζωσω και να την κρατάω στα χέρια μου;;

    Πάτερ, με κολαζετε..
    Με αγάπη και χιούμορ πάντα! Χρόνια Πολλά!

    • άλλες φοράνε τα γυαλιά τους, άλλες κραγιόν, άλλες παίρνουν και τα πτυχία μαζί, άλλες τους τίτλους και τα αξιώματα, ώστε να ξεχωρίζουν στην Βασιλεία των Ουρανών.. τίποτα δεν αφήνουμε πίσω .. όσοι λεν για μαιταιότητα δεν ξέρουν τι τους γίνεται.. Πάτερ κατσικάκι στη γάστρα ψήσατε;

  2. Τον γιατρό ή τον παπά θα πρέπει να πιστέψω;Ο ένας μου λέει να σωθώ κι ο άλλος να μισέψω.

  3. Ρωτάει ο Σεβασμιώτατος Αρκαλοχωρίου καθηγητής στο ΑΠΘ τους φοιτητες του:ποιός κυβερνάει αυτον τον κόσμο; Πήρε απάντηση το χρήμα,(βέβαια ηταν μια γενικότερη τοποθετηση) από φοιτήτρια κατατακτήριων,μεγαλύτερης ηλικίας και οχι νεαρής προερχόμενης από κατηχητικά.Στην χώρα μας επίσης μην ξεχνάτε ότι κουμάντο για το καλό όλων μας, κάνει η εκάστοτε κυβέρνηση. Στα πάντα. Σε οποιον δεν του αρέσει στις εκλογές να μην μπερδέψει το παραβάν με θάλαμο αυνανισμού. Εκεί τα παράπονα στην κάλπη .Όσο για τον παπά απο την Κάλυμνο υπάρχει προηγούμενο με τον Σεβασμιότατο Κέρκυρας. Θα πάει αναβολή, αναβολή και θεωρώ στο τέλος παραγραφή.Γιατί τι θα δικάσει ο δικαστής; Σύμφωνα με την ΚΥΑ της εποχής ή τους άλλους νόμους του κράτους για θρησκευτική ελευθερία ή την παράδοση και τους νόμους της εκκλησίας που αποδεδειγμένα είναι αλάνθαστοι.Η πίστη δεν θα γίνει ποτέ επιστήμη γιατί έτσι προσπαθούν τελευταία να το αναγάγουν καθώς επίσης ποτέ η επιστήμη δεν θα γίνει Θεός.Χρόνια καλά και μακροημέρευση σε όλους η Παναγιά μαζί μας.

  4. Βρε ουστ. Αν δεν ξερετε που μπαινετε και δεν πιστευετε αυτα που ψαλλουν οι παπαδες και οι ψαλτες μην μπαινετε. Μπραβο παπα μου μακαρι να βρεθουν κι αλλοι ομολογητες μπας και ξυπνησουν κι ας απο τον ληθαργο την ραθυμια. Η Παναγιά να μας σκεπάζει και οχι οι μασκες

    • Με τέτοιες αντιλήψεις, εσύ και ο Παπάς είστε χειρότεροι και από τους Ταλιμπάν! Δεν μου λες κυρία μου, σε περίπτωση που υπάρξουν κρούσματα, τι θα γίνει; …θα αναλάβει ο Παπάς την ευθύνη, για την υγεία των ανθρώπων; Δεν μπορεί ο κάθε Παπάς ‘Ταλιμπάν’ επειδή φοράει ράσο, να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των άλλων!!

    • Αγαπούλα κόψε τις μ….ίες μη σε συλλάβουν κι εσένα. Δεν είναι μέρες να παίζουμε με τις ζωές των άλλων. Εύκολα σε βρίσκει η αστυνομία μη νομίζεις ότι κρύβεσαι από τον υπολογιστή. «Ελληνίδα» του κ….υ.

    • Πολύ σωστά τα λες!!! Δεν βλέπουν πως οι παπάδες και οι θεοσεβούμενοι δεν παθαίνουν γρίπη, καρκίνο ή έλκος στομάχου;

    • Ουστ στα μουτρα σου Ελληνίδα και όταν αρωστήσεις εσύ ή κάποιος δικό σου να μήν πας στο νοσοκομείο να πάς στον παπά!
      Χριστιανός ορθόδοξος είμαι και εγώ και σέβομαι τη θρησκία αλλά πρέπει να σταματήσει αυτό με τον κάθε παπάς να κοροιδεύει τον κόσμο.

    • Μάλλον θέλεις εξορκισμό. Η ΠΙΣΤΗΣ δεν λογίζεται από την μάσκα η την νηστεία. Ορίζεται από την ΨΥΧΗ του καθενός μας. Θεία ΚΟΙΝΩΝΙΑ δεν λογίζεται χωρίς ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ. Ποιος εξομολογηται την σήμερον? Ένας στους εκατό? Πάψτε να μπερδεύετε την ΕΚΚΛΗΣΙΑ με την επιστήμη. Κάθε μια στην θέση της. Όσο για τα κραγιόν φουλ οι εικονες με ότι αυτό συνεπάγεται. Και οι ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας χρειάζεται ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ… ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ…

    • καλα κανανε και τον μαζεψανε…τι ειναι επιστημονας ?Οταν γινεται επικυνδυνος για τους υπολοιπους πρεπει η αστυνομια να κανει την δουλεια της ….τωρα αν ειναι παπας δεν τον κανει και εξυπνο …αν αδυνατειτε να καταλαβετε τι σημαινει πανδημια να ανοιξετε κανενα βιβλιο να μαθετε…..γιατι αν αρρωστησεις δεν θα σε σωσει η παναγια…ο λογος που γινεται ολο αυτο ειναι γιατι δεν υπαρχει ακομα φαρμακο αν δεν μπορεισ να το καταλαβεις αυτο απλα λυπαμαι για σενα και για αλλους με την ιδια αποψη…

  5. … τούτη γη που την πατούμε, όλοι μέσα θε να μπούμε,ώπα..ώπα….

  6. τον συνέλαβαν για κακοδιαχείριση επιχείρησης (για δραστική και μόνιμη μείωση πελατείας);

  7. Υπήρξε μια εποχή που όλοι οι άνθρωποι πίστευαν στον θεό και η εκκλησία κυβερνούσε τον κόσμο.Η εποχή αυτή ονομάζεται μεσσαίωνας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ