Μίκα Ιατρίδη από την Κω: «Σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, εργαζόμαστε για να πετύχουμε το καλύτερο για τα νησιά μας!»

4
972

Μίκα Ιατρίδη από την Κω: «Σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, εργαζόμαστε για να πετύχουμε το καλύτερο για τα νησιά μας!»

 

Η βουλευτής Δωδεκανήσου και Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη, βρέθηκε τις τελευταίες τρεις ημέρες στην Κω, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων της στα νησιά της Δωδεκανήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, η Μίκα Ιατρίδη συνομίλησε με συμπατριώτες της, τον Έπαρχο και το Δήμαρχο του νησιού και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

 

Με τον Έπαρχο, Ιωάννη Καμπανή, συζητήθηκαν τα θέματα της Κω και της Νισύρου τα οποία αφορούν στην περαιτέρω καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής των νησιωτών, ενώ η βουλευτής Δωδεκανήσου ενημέρωσε για τη σταθερή προσήλωση του Υπουργείου Εσωτερικών στην ενίσχυση των Περιφερειών.

 

Στη συνάντηση της στο Δημαρχείο με το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, συζητήθηκαν θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και ζητήματα που απασχολούν το δήμο και τους κατοίκους του νησιού, όπως η περαιτέρω ενίσχυση των δομών υγείας, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης και προώθησης τους στα αρμόδια Υπουργεία.

 

Η Μίκα Ιατρίδη αναφέρθηκε στη θωράκιση των νησιών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων περιστατικών, ώστε η τουριστική περίοδος στην Κω να προχωρήσει απρόσκοπτα. Περαιτέρω, η βουλευτής Δωδεκανήσου συζήτησε με το Δήμαρχο το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ένα πρόγραμμα το οποίο έχει διασφαλισμένους πόρους ύψους 2,5 δισ. Ευρώ, θα αποτελέσει το νέο ισχυρό όπλο της Αυτοδιοίκησης, αναμένεται να δημιουργήσει 40.000 θέσεις εργασίας και το οποίο αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στην κατασκευή έργων και δομών στους Δήμους και τις Περιφέρειες.

 

Η βουλευτής της Δωδεκανήσου συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Ντίνα Σβύνου, με την οποία συζήτησε εκτενώς τα θέματα του τουρισμού και των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνει ο κλάδος, καθώς η Πρόεδρος των Ξενοδόχων με την θεσμική της ιδιότητα εργάζεται ακατάπαυστα για την αντιμετώπιση τους και την καλύτερη δυνατή έκβαση της τουριστικής περιόδου.

 

Η Μίκα Ιατρίδη μίλησε και με πολλούς επιχειρηματίες για τον τουρισμό και την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ δέχθηκε και τα πολύ θετικά σχόλια για τις δυναμικές παρεμβάσεις της στο ζήτημα του προσδιορισμού των εποχικών επιχειρήσεων και με βάση το τζίρο τους, γεγονός που έδωσε μια σημαντική ανάσα στους επιχειρηματίες του νησιού . Η Μίκα Ιατρίδη συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Κω, Φραντζέσκο Καραγιάννη για θέματα που αφορούν τον κλάδο τους.

 

Με την αναχώρηση της από την Κω, η βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε τα εξής:

 

«Είμαι πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία της Κω και τους συμπατριώτες μου. Αντλώ δύναμη από τη δική τους θέληση να κάνουν ό,τι είναι καλύτερο για το νησί μας.

 

Είχαμε εκτενείς συζητήσεις, στις οποίες τέθηκαν τα ζητήματα που έχουν προκύψει λόγω του κορωνοϊού, αλλά και τα συνεχή μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της κατάστασης και των οικονομικών επιπτώσεων της.

 

Είχα επίσης συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, τον Έπαρχο και το Δήμαρχο, με τους οποίους συζητήσαμε τρόπους για την περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού μας και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των νησιωτών μας.

 

Όλοι μαζί, δουλεύουμε ακούραστα για να πετύχουμε το καλύτερο για τα νησιά μας!»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με εντολή Χαρδαλιά θολώνουν την ενημέρωση για τα εισερχόμενα κρούσματα στους τουριστικούς προορισμούς και οι ειδήσεις για τον αριθμό των θετικών τεστ βγαίνουν από τα πρωτοσέλιδα! ● Μεγαλύτερη ζημιά από την υποτιθέμενη «προστασία» των τουριστικών προορισμών.
    Σε σκόπιμη συσκότιση των τοπικών κοινωνιών για τον αριθμό εισερχόμενων κρουσμάτων προβαίνουν η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα από όσα υποτίθεται πως αποφεύγουν.

  2. Μήπως θα έχουμε εκλογές σύντομα και άρχισε η προεκλογική εκστρατεία;
    Πιστεύω ότι εκλογές τέλος Σεπτεμβρίου με τα λίγα ψιλά που θα έχουμε στις τσέπες μας θα ευνοήσουν την ΝΔ ώστε να ξεπεράσει τον σκόπελο της απλής αναλογικής και να κερδίσει τον δεύτερο γύρο.

  3. Φτιάξτε πρώτα φωτισμό επαρχιακό πηνακηδες και δρόμους.και μετά κορηφεως πρωορησμος.τη κάνει ο έπαρχος κηματε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ