Κάλυμνος-Ψέριμος-Τέλενδος στην τηλεοπτική σειρά @mygreekodyssey που πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

0
559

Η Κάλυμνος-Ψέριμος-Τέλενδος στην τηλεοπτική σειρά @mygreekodyssey που πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 στο ψηφιακό κανάλι 7TWO στις 2 μ.μ. στην Αυστραλία.

Τα γυρίσματα έγιναν πριν ένα χρόνο από τον ελληνοαυστραλό  μεγαλοεπιχειρηματία και ντοκιμαντερίστας Πήτερ Μανέας μαζί με το σκάφος του και τους συνεργάτες του,

Η Σειρά 3 της τηλεοπτικής σειράς @mygreekodyssey πρόκειται όπως προαναφέραμε να προβληθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου στο ψηφιακό κανάλι 7TWO στις 2 μ.μ. στην Αυστραλία!

Στο πρώτο επεισόδιο ο Πέτρος επισκέπτεται την Αστυπάλαια και την Ψέριμο, στο δεύτερο επεισόδιο την Κάλυμνο και στο 3ο επεισόδιο την Τέλενδο.

Δείτε το σχετικό τρεϊλερ

Λίγα λόγια για την σειρά «Μy Greek Odyssey»

Η τηλεοπτική σειρά  “Μy Greek Odyssey”προβάλλεται σε εκατομμύρια τηλεθεατές μέσα από τηλεοπτικά δίκτυα τόσο του εξωτερικού, όσο και της Ελλάδας από το Cosmote History

Ο ελληνοαυστραλός ντοκιμαντερίστας καταγράφει τη δική του όμορφη Οδύσσεια μέσα από το «Μy Greek Odyssey»ταξιδεύοντας σε δεκάδες ελληνικά νησιά.

Σε αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα ο Πήτερ ταξιδεύει με το γιοτ του σε όλα τα  ελληνικά νησιά με στόχο να πατήσει και στα 227 κατοικημένα .  Στην πρώτη Σεζόν ταξίδεψε σε νησιά του Σαρωνικού και του Ιονίου, όπως η Ύδρα, οι Σπέτσες, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος και τα Κύθηρα απ’ όπου κατάγεται.

Στη δεύτερη σεζόν ξεκίνησε από το Άγιο όρος, ταξίδεψε σε νησιά  του Βόρειου Αιγαίου και στις Κυκλάδες ενώ στην 3η φετινή σεζόν είναι αφιερωμένα στα Δωδεκάνησα.

Η συνάντηση του kalymnos-news.gr με τον Πήτερ Μανέα και τους συνεργάτες του στην Κάλυμνο πριν ένα χρόνο

Πριν ένα χρόνο περίπου το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 ο φακός του kalymnos-news.gr συνάντησε τον Πήτερ Μανέα στα Βλυχάδια, να ετοιμάζεται να κάνει κατάδυση φορώντας την παραδοσιακή στολή του σφουγγαρά το σκάφανδρο.

Ο Πήτερ και οι συνεργάτες του με πολύ ευγένεια δέχθηκαν να μιλήσουν στο φακό του kalymnos-news.gr

Ο  δημιουργός του «Μy Greek Odyssey» Πήτερ Μανέας περιγράφει στο φακό μας την αγάπη του για τη νησιωτική Ελλάδα που αποτελεί ένα παράδεισο, ιδιαίτερα για την ελληνική διασπορά που της λείπει η πατρίδα.

Επίσης στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησαν και οι συνεργάτες της παραγωγής

Η Υπεύθυνη παραγωγής στην Ελλάδα, η γλυκιά Ιωάννα Κοντογεώργου μίλησε για την μεγάλη αυτή παραγωγή και όπως είπε τα γυρίσματα από Κάλυμνο θα είναι έτοιμα να προβληθούν μετά από ένα χρόνο ακριβώς.

Σκηνοθέτης της εκπομπής ο Ελληνοαυστραλός με καταγωγή από την Μάνη  Αλεξανδρος Μπεγιέτης

Για τα γυρίσματα στην Κάλυμνο συνεργάστηκαν με τον Πήτερ οι επαγγελματίες δύτες και εκπαιδευτές Παύλος Ταβουλάρης και Μιχάλης Κουμπάρος

Δείτε το εντυπωσιακό ρεπορτάζ όπως καταγράφηκε πριν ένα χρόνο από την Μπέττυ Μαίλλη και τον Μάμα Χαραμαντά για το kalymnos-news.gr

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ