Στο «Διαύγεια» η Προκήρυξη επέκτασης και αναβάθμισης ηλεκτροφωτισμού του Επαρχιακού Οδικού δικτύου της Κω

0
304

Θέμα: Στο «Διαύγεια» η Προκήρυξη επέκτασης και αναβάθμισης ηλεκτροφωτισμού του Επαρχιακού Οδικού δικτύου της Κω

 

Δημοσιεύθηκε σήμερα το μεσημέρι στο «Διαύγεια» η Προκήρυξη Δημόσιας Σύμβασης για το έργο “ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΗΣΟΥ ΚΩ», εκτιμώμενης συνολικής αξίας 4.358.974,36 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 17%).

Το έργο αφορά στην επέκταση και αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Κω και περιλαμβάνει τους ιστούς οδοφωτισμού και την υποδομή αυτών αλλά και τα απαιτούμενα συστήματα αναχαίτισης οχημάτων προστασίας από κάθετα εμπόδια.
Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 12  μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης, ενώ, προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών λήγει τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 11:00 π.μ.

Το έργο, που χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αναμένεται να δώσει οριστική και ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα ηλεκτροφωτισμού του Επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού και αποτελεί άλλη μια δέσμευση της Περιφερειακής Αρχής που υλοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Ο Έπαρχος Κω – Νισύρου

Ιωάννης Καμπανής

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ