Ρόδος: Τρακτέρ καταπλάκωσε τον χειριστή του κοντά στην περιοχή Αφάντου – Άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα

0
387

Έχασε τα ξημερώματα τη μάχη για τη ζωή ο 73χρονος Σταμάτης Χαρτερός του Σάββα, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά χθες, όταν στην διάρκεια αγροτικών εργασιών στην περιοχή Αφάντου, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.

Ο 73χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών, άριστος οικογενειάρχης και ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία των Αφάντου. Το γεγονός βύθισε στο πένθος ολόκληρη την τοπική κοινωνία καθώς ο άτυχος αγρότης ήταν ένα εξαιρετικά αγαπητό άτομο.

Η τραγωδία που του κόστισε τη ζωή, σημειώθηκε σε αγροτική περιοχή κοντά στην Παραμυθία. Ο άτυχος 73χρονος είχε ξεκινήσει από το σπίτι του λίγο μετά τις 11 το πρωί με το τρακτέρ του. Μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχε επιστρέψει και για τον λόγο αυτό ξεκίνησαν να τον αναζητούν οι συγγενείς του.
Εντοπίστηκε καταπλακωμένος αργά το βράδυ. Ανασύρθηκε από τους συγγενείς του και τους διασώστες του ΕΚΑΒ και μταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή τα ξημερώματα.

Το συμβάν:

Σοβαρά τραυματισμένος εντοπίστηκε το βράδυ ένας συμπατριώτης μας, ο οποίος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του σε περιοχή κοντά στ Αφάντου.

Ο άτυχος συμπατριώτης μας φαίνεται ότι είχε εγκλωβιστεί για πολλές ώρες πριν εντοπιστεί από συγγενικά του πρόσωπα, κάτω από το τρακτέρ που αναποδογύρισε. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, κλιμάκιο της οποίας ξεκίνησε από τη Ρόδο με ειδικά εκπαιδευμένους πυροσβέστες.

Τελικά οι διασώστες του ΕΚΑΒ με τους συγγενείς κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και αυτή την ώρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Ρόδου για αντιμετωπιστεί η περίπτωσή του από τους αρμόδιους γιατρούς. Από τις πρώτες εκτιμήσεις, η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Πηγή: rodiaki.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ