Ευχαριστήριο μήνυμα στο Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, από την οικογένεια της Καλοτίνας Περεντή-Μάγκου

1
137

Ευχαριστήριο μήνυμα στο Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, από την οικογένεια της Καλοτίνας Περεντή-Μάγκου.

 

Στη σημερινή εποχή ,έννοιες όπως το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν είναι συνηθισμένες και εύκολες να βρεθούν, πόσο μάλλον από ανθρώπους που κατέχουν θέσεις εξουσίας.

Ωστόσο για την οικογένεια μας η άποψη αυτή άλλαξε , μετά τη συμβολή του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Παππά, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η πεθερά μου, κ. Ευδοκία Μάγκου.

Ο κύριος Παππάς από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε για το ζήτημα υγείας της πεθεράς μου, στάθηκε δίπλα μας και μας βοήθησε σε κάθε εμπόδιο που προέκυπτε. Μεσολάβησε για τη μεταφορά της , από την Κάλυμνο στο Νοσοκομείο Ρόδου, με ελικόπτερο, ενώ ήταν σε καθημερινή επικοινωνία με τους γιατρούς της.

Σε αυτό τη σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Μόσχο αλλά και τους συνεργάτες του κ. Παππά, που καθημερινά επικοινωνούσαν μαζί μας , για την εξέλιξη της υγείας της πεθεράς μας και για το αν χρειαζόμαστε κάτι. Μπορεί να έφυγε από τη ζωή η πεθερά μου, αλλά αυτή την αγάπη που έλαβε δε θα την ξεχάσει ποτέ.

Σε τόσο δύσκολες εποχές και στιγμές, η στάση του κ. Παππά αποδεικνύει πως ακόμα υπάρχουν άνθρωποι και τον ευχαριστούμε για την καίρια αυτή συμβολή του στο ζήτημα μας. Του είμαστε ευγνώμονες και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ