Ο Γιάννης Χαλίκος διπλασιάζει τη δαπάνη των τροφίμων που διαθέτει στην Ι.Μ Καλύμνου!

0
161

Προκειμένου να διανέμονται σε είδος στους ενδεείς μέχρι να ξαναλειτουργήσει η Τράπεζα Αγάπης

Ο σύγχρονος ευεργέτης της Καλύμνου, ο ομογενής επιχειρηματίας Γιάννης Χαλίκος ευρισκόμενος στο μακρινό Ντάργουιν δεν ξεχνά για μια ακόμη φορά την ιδιαιτέρα του πατρίδα, κάτι που το δείχνει έμπρακτα.

Σε προσωπική επιστολή του που φέρει ημερομηνία 30 Μαρτίου 2020 και απευθύνει σε όλους τους Καλύμνιους, συγχαίρει  όσους συμπατριώτες με τις δωρεές τους είτε σε χρήματα , είτε σε υλικά, δίνουν πνοή κι ελπίδα σε πολλούς συντοπίτες μας που τόσο ανάγκη έχουν.

Διαβεβαιώνει όλη την κοινωνία του νησιού ότι ο ίδιος θα είναι πάντα δίπλα τους και θα κάνει ότι μπορεί περισσότερα γι΄ αυτούς.

Μετά την αναστολή της λειτουργίας της Τράπεζας Αγάπης της ΙΜ Καλύμνου, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί στα πλαίσια αντιμετώπισης του κορωνοϊού  και της οποίας είναι ο μέγας χορηγός σε τρόφιμα και προκειμένου να μην μείνουν χωρίς φαγητό οι ενδεείς που μέχρι τώρα σιτιζόντουσαν απ’αυτή ανέλαβε νέα πρωτοβουλία.

Πιο συγκεκριμένα διπλασιάζει τη δαπάνη για την αγορά των τροφίμων που μέχρι τώρα διέθετε στην Τράπεζα Αγάπης .Τα τρόφιμα αυτά θα τα διαθέτει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως προκειμένου να διανέμονται στους ενδεείς που σιτιζόντουσαν από την Τράπεζα Αγάπης.

Μία ακόμη αξιέπαινη ενέργεια από το Γιάννη Χαλίκο που δείχνει έμπρακτα την μοναδική αγάπη του στην Κάλυμνο και στους συμπατριώτες του.

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή:

πηγή: kalymnos-news.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ