Σωτήρης Μαραγκός: Περιορισμός στο ελάχιστο των δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω covid-19 (Ιδιαίτερα προς ΚΥΤ Κω)

12
1548

23/03/2020

Αξιότιμοι Κύριοι,

Σε εφαρμογή των  αυστηρών μέτρων που έχουν  αποφασιστεί  από την πολιτεία, για την καταπολέμηση της επιδημίας  του covid-19, αποφασίσαμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα δρομολόγια μας. Προστατεύοντας με την σειρά μας την  υγειονομικά ασφαλή μετακίνηση των επιβατών μας .

 

 

Με εκτίμηση,

ΚΤΕΛ ΚΩ Α.Ε.

Ο Πρόεδρος.

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξω απο το χοτ σποτ που έχει τοποθετηθεί απο αρχες Νοεμβρίου μια στάση, ποτε θα βάλεις μια έξτρα γραμμή;;;;Η δεν σε νοιάζει εεε Που είναι μπροστά στην εκκλησία οι μετανάστες, οι Που μπαίνουν παιδιά απο το Γυμνάσιο και γεροντάκια μαζι με αυτούς μεσα, ούτε αυτό σε νοιάζει!Στον βωμό του χρήματος ολα!Είσαι και εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος!

  2. Όντως το κακό με τους μετανάστες στα λεωφορεία έχει παραγίνει! Μπαίνεις μέσα και ειλικρινά κοντεύεις να ξερασεις μαυτους!Στα ίδια λεωφορεία μπαίνουν και παιδιά του Γυμνασίου και γέροι άνθρωποι που δεν βρίσκουν θέση να κάτσουν επειδή θρονιαζονται οι μαύροι κ αραχνοι! Έλεος! Κάντε κάτι γι αυτό το θέμα! Βάλτε ένα λεωφορείο μόνο γι’αυτούς και διαθέσετε τα υπόλοιπα για τον κόσμο.

  3. Πρώτα απ όλα οι τιμές σας είναι υψηλές . Δεύτερον κύριε Μαραγκε θα παρακαλούσα κάποιους οδηγούς να μη τρέχεται τόσο ειδικά μες τα χωριά…..

  4. Σωτηράκη ετοιμάσου.Φιμες λένε πως κατα τέλη Σεμπτεβριου κατεβενη Ανάδοχος ετερεια της ΤΡΕΝΟ ΟΣΣΕ Για να ξεκινιση την τοποθέτηση σίδερο γραμμής παραλιακά από Φάρο Λαμπη έως Πλάκα.Γιατι στο Φιτοριω θα γίνει κενουργιο κληστο όποτε καταλαβενης το δρομολογίων σου θα είναι Φιτοριω Κεα….λ..ς

  5. Κυριε ΜΑΡΑΓΚΕ οι μικροπολιτικες που μεχρι τωρα πωλουσατε στο κοσμακι για να σας ψηφιζει τη μια στο Δημο και την αλλη στη περιφερεια εχουν ημερομηνια ληξης…ποτε επιτελους θα σταματησει το τσουβαλιασμα Μεταναστων ντοπιων γεροντων και μαθητων αλλα και των Υπεραριθμων επιβατων.Σας σταματησε καμια φορα η αστυνομια για ελεγχο. ΠΟΤΕ ..Εχετε βαλει εστω μια φορα κατω απο 100 ατομα…ΠΟΤΕ..Εχετε νοιωσει ενα ηλικιωμενο επιβατη που καθημερινα Σ υ μ π ι ε ζε ται ΠΟΤΕ; Αυτα συμβαινουν καθημερινα στο δρομολογιο Πυλι-ΚΩ..και σημερα νοιαστηκατε οτι ο κοσμακης μπορει να ξεχασαι την παρουσια σου και την προσφορα σου….

  6. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΤΕΛ ΜΕΙΩΣΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.

  7. ΜΙΛΑΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ 1750 ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 1456 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΛΟΠΟΝ .

  8. Δεν λεω οτι ολα ειναι τελεια με τα δρομολογια του Κτελ αλλα για να ειμαστε δικαιοι η κατασταση ειναι ικανοποιητικη τα λεωφορεια σε καλη κατασταση τα δρομολογια με βαση την ζητηση και τα οικονονικα μεγεθη δεν τον ξερω τον κ.Μαραγκο αλλα ξερω οτι αλλα Κτελ στην Ελλαδα ειναι διαλυμενα χρεωκοπημενα και καποια κλειστα στο νησι μας ειναι ειναι το Κτελ προσφερει υπηρεσιες χειμωνα καλοκαιρι και καλυπτει το 95 των αναγκων μας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ