Ύπατη Αρμοστεία: Στοιχεία για τις αφίξεις στα Δωδεκάνησα 27 Ιανουαρίου – 02 Φεβρουαρίου 2020

5
195

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2020/02/GRC_Dodecanese_WeeklySnapshot_20200202_GR.pdf»]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που τους είδατε τους Σύριους; Αυτά να τα λέτε σε όσους δεν ζούν στα νησιά μας.Εμείς καθημερινά το μόνο που βλέπουμε είναι Πακιστανοί, Αφγανοί και αραπάδες από την Αφρική. Το έχετε παρακάνει πιά.

  2. να μένουν σε όλα τα Δωδεκάνησα 7800 λαθρομετανάστες όταν μόνο στην Κω είναι περισσότεροι από 6000; Σταματήστε το δούλεμα και την παραπληροφόρηση. Τσεπώνετε και εσείς πολλά εκατομμύρια από τις ΜΚΟ.

  3. Μονο γι αυτα επρεπε οι δημαρχοι να πανε στα υπουργεια και να κοιμουνται απεξω……γκαι ιχι να ασχολουμαστε με …….

  4. Μόνο όταν σας διώξουμε από το νησί μας λαμόγια ΜΚΟ θα λυθεί το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Χρυσές δουλειές κάνετε. Εσείς τους προσκαλειτε ταζοντας τους λαγούς με πετραχήλια. Εσείς παιρνετε το χρήμα και τους στοιβαζετε σαν σαρδέλες στο hotspot.

  5. Η εορτή του Αγίου Αλληλέγγυου πρέπει να μετονομαστεί η 14η Φεβρουαρίου.Ένα κράτος βουλιαγμένο μέχρι το λαιμό στα 390 δις,που δεν μπορεί να βγει στις Αγορές για τα απαραίτητα κονδύλια ώστε να καλύψει Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες πρώτου βαθμού για τους ίδιους του τους πολίτες,όπου είναι υποθηκευμένα τα πάντα σε ορίζονται 9 γενεών,έχει την τιμή να διαθέτει τους ‘Άγιους Ύπατους’ που το μόνο που τους απασχολεί είναι η ανακούφιση των κατατρεγμένων συγκεκριμένων τμημάτων Γεωγραφικού προσδιορισμού.Μάλιστα είναι τέτοια η Δημοκρατικότητα τους που επιβάλουν την αλληλεγγύη τους διά πυρός και σιδήρου.Αποκομμένη απ την πραγματικότητα πλέουν σε πελάγη επαναπροσδιορισμού κάθε έννοιας πέριξ της λέξεως ‘αλληλεγγύη’… Ύπατη Φαρισαϊστεία, Ύπατη Φασιστεία..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ