Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Μιχάλης Βεργωτής σε ηλικία 63 ετών

0
1005

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Μιχάλης Βεργωτής έπειτα απο σκληρή αλλά άνιση μάχη που έδινε με σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε.

Ο Μιχάλης Βεργωτής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Ρόδου και γνωστός για τα φίλαθλα αισθήματά του.

Υπήρξε μέλος και της ΠΑΕ αλλά και  στον ερασιτέχνη  Διαγόρα ενώ μάλιστα είχε διατελέσει πρόεδρος και στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Παλαιότερα, τη δεκαετία του ’90 ο Μιχάλης Βεργωτής υπήρξε διοικητικό στέλεχος του Διαγόρα Βατίου αλλά και μέλος του ΔΟΝΑ επί προεδρίας Κάλλιστου Διακογεωργίου.

Ανακοίνωση της ΕΠΣΔ

Ανακοίνωση για τον χαμό του πρώην προέδρου της, εξέδωσε και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Με μεγάλη θλίψη, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ πληροφορήθηκαν για το χαμό του πρώην Προέδρου της ΕΠΣΔ, Μιχάλη Βεργωτή. Με σεβασμό και βαθιά εκτίμηση στην παρουσία και πορεία του τέως Προέδρου της ΕΠΣΔ, Μιχάλη Βεργωτή, στον δωδεκανησιακό αθλητισμό και σημειώνοντας τον ανθρώπινο του χαρακτήρα, την τιμιότητα που τον διέκρινε και την αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους, για τη μεγάλη τους απώλεια.»

Πηγή: rodiaki.gr

Συλλυπητήριο μήνυμα του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη για το θάνατο του Μιχάλη Βεργωτή.

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον πρόωρο θάνατο του αγαπητού μου φίλου Μιχάλη Βεργωτή.

Του άριστου οικογενειάρχη και επιχειρηματία, που προσέφερε τα μέγιστα στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ροδίτικης γης που θα τον σκεπάσει.»

Συλλυπητήριο μήνυμα του Βουλευτή Ιωάννη Παππά για το θάνατο του Μιχαήλ Βεργωτή

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια  και τους οικείους του φίλου Μιχάλη Βεργωτή, που υπήρξε ένας άξιος συμπολίτης, τίμιος, αγνός χαρακτήρας και αγωνιστής του δωδεκανησιακού αθλητισμού. Με πάθος αλλά και εξαιρετικό  κουράγιο  ο Μιχάλης Βεργωτής ασχολήθηκε με το τοπικό αθλητισμό σε δύσκολες εποχές, ενώ ήταν κι επιτυχημένος  επιχειρηματίας. Αλησμόνητος Μιχάλη, η κοινωνία και το ποδόσφαιρο της Ρόδου είναι φτωχότερα με την απουσία σου.

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου

Ιωάννης Παππάς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ