Είχαν στήσει «μαγαζάκι» με ναρκωτικά και πλαστές ταυτότητες στο ΚΥΤ Κω

1
3491

Την επόμενη εβδομάδα θα καθίσουν στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου οι τρεις Ιρακινοί οι οποίοι είχαν στήσει μαγαζάκι στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στην Κω όπου και πουλούσαν από ναρκωτικά και λαθραίο καπνό έως προπληρωμένες κάρτες και πλαστές ταυτότητες!

Οι τρεις άνδρες ηλικίας 51, 46 και 25 ετών αντίστοιχα συνελήφθησαν το φθινόπωρο του 2018 για τη δράση που είχαν αναπτύξει και θα δικαστούν στο Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου στις 5 Φεβρουαρίου 2020.

Πιο συγκεκριμένα μετά την αξιολόγηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω στις 18 Σεπτεμβρίου 2018 στις 6.30 το απόγευμα έκαναν στοχευμένη έρευνα στο χώρο όπου οι τρεις αλλοδαποί χρησιμοποιούσαν μέσα στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων (ΚΥΠ) στην Κω, κατά την οποία και εντόπισαν:

• 70 «φιξάκια» που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 118 γραμμαρίων, έτοιμα προς διαμοιρασμό-πώληση

• 20 δισκία ναρκωτικών σκευασμάτων

• 40 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 2 κιλών, χωρίς ειδική ταινία φορολόγησης

• 27 πακέτα τσιγάρων, χωρίς ειδική ταινία φορολόγησης

• Πλαστό δελτίο ταυτότητας, Αρχών Βελγίου

• Μεταλλική ράβδος μήκους 5- εκατοστών

• Μαχαίρι με λάμα μήκους 21 εκατοστών

• Το χρηματικό ποσό των 410 ευρώ

• 4 προπληρωμένες τραπεζικές κάρτες.

Όλα τα παραπάνω κατασχέθηκαν, ενώ τα λαθραία προϊόντα καπνού θα αποσταλούν στην τελωνειακή Αρχή Κω για υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων – δασμών και επιβολή σχετικών προστίμων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και σε βάρος τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, λαθρεμπορία και παράνομη οπλοκατοχή, κατηγορίες για τις οποίες και θα λογοδοτήσουν ενώπιον του δικαστηρίου.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με τις αναβολές και εφέσεις,στησίματα μαρτύρων,υπηρεσιακές άδειες κ.λ.π. νομικά τερτίπια,θα έχουν πάρει και την Ελληνική Ιθαγένεια,μπορεί να πάει και στρατό ο μικρός και από κει με την Ελληνική πια ταυτότητα,μετακομίζει Ελβετία,όπως όλοι οι Αλβανοί που πάνε Στρατό και θεωρούνται ισότιμοι,Πιο ..τάνα κράτος δεν υπάρχει ρε παιδιά,,γι αυτό οι Βρετανοί ακόμα πανηγυρίζουν,3 μέρες απ την λευτεριά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ