Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν τα σεμινάρια για για δημιουργική Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα ( Θαλασσινά ) .
Στις εργασίες των σεμιναρίων συμμετείχαν 22 επαγγελματίες και 7 ιδιώτες τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή !
Παρόν έδωσαν και τα μέλη του Lerosfood που συμμετείχαν και στη δημιουργία των μοναδικών συνταγών που επιμελώς εφτιαξαν οι καταξιωμένοι Σεφ:
Νικόλαος Σιφουνιός
Μιχάλης Παντελής Γεωρργούδιος
Και Ηλίας Μουνογυιός .
Φωτογραφίες από τα σεμινάρια που παρουσιάστηκαν στο εστιατόριο <<Λυχνάρι>> :
Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα γαστρονομικά δημιουργήματα των σεμιναρίων :
Τα σεμινάρια οργάνωσαν Λεσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων σε συνεργασία με τα ΚΕΚ Γεννηματάς και το Lerosfood!