Φαρσέρ κάνει ανήθικες προτάσεις καλώντας σε αστυνομικές υπηρεσίες και στρατόπεδα της Ρόδου

0
124

Άνω κάτω έχει κάνει τα στρατόπεδα και τις αστυνομικές υπηρεσίες της Ρόδου ένας φαρσέρ, ο οποίος παίρνει τηλέφωνο σχεδόν σε καθημερινή βάση και κάνει ανήθικες προτάσεις σε όποιον σηκώσει το ακουστικό! Οι σεξουαλικού περιεχομένου προτάσεις πάνε και έρχονται, ανεξαρτήτως του… φύλου του ατόμου που θα απαντήσει στο τηλέφωνο!

Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, εκτός από τα αστυνομικά τμήματα, ο φαρσέρ επικοινωνεί τηλεφωνικά ακόμη και με στρατόπεδα και παρενοχλεί τους στρατιώτες που έχουν την ατυχία να απαντήσουν στις κλήσεις του! Το θέμα έχει λάβει τέτοια έκταση, που ήδη έχουν αρχίσει εκτενείς έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Τις έρευνες διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου με τη βοήθεια συναδέλφων τους και από άλλες υπηρεσίες, ενώ τις τελευταίες ημέρες ανάλογα τηλεφωνήματα φέρεται ότι λαμβάνουν αστυνομικοί και στρατιώτες και σε άλλα νησιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου έχουν διαπιστώσει ότι οι ενοχλητικές κλήσεις προέρχονται από συγκεκριμένο αριθμό σταθερού τηλεφώνου, ο οποίος ανήκει σε άνδρα με ανάλογο παρελθόν, καθώς είχε εντοπιστεί πριν από λίγα χρόνια ύστερα από έρευνα, αλλά την είχε γλιτώσει με… συστάσεις!

Όπως, όμως, όλα δείχνουν, φαίνεται ότι δεν έβαλε μυαλό και συνεχίζει ακάθεκτος τις κακόγουστες φάρσες του.

espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ