60 μήνες φυλάκιση σε «θερμόαιμο» Καλύμνιο που απείλησε με μαχαίρι γιατρό και εξύβρισε τους αστυνομικούς

0
1057

Σε 60 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κω και οδηγήθηκε στη φυλακή, ο 40χρονος που απείλησε με μαχαίρι γιατρό του νοσοκομείου Καλύμνου και εξύβρισε και τους αστυνομικούς που κλήθηκαν για να παρέμβουν στο περιστατικό!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αστυνομικοί του Τμήματος Καλύμνου κλήθηκαν στις 22 Οκτωβρίου το μεσημέρι να μεταβούν στο νοσοκομείο του νησιού. Εκεί ο 40χρονος για άγνωστη αίτια, είχε προκαλέσει φασαρία και βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση απείλησε με σουγιά έναν γιατρό!

Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν, ο 40χρονος τους εξύβρισε, αλλά τελικά τον ακινητοποίησαν ενώ κατασχέθηκε και το μαχαίρι-σουγιάς.

Ο 40χρονος που κατηγορούνταν για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απειλή, απείθεια, εξύβριση και οπλοκατοχή με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και στη συνέχεια δικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κω.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 40χρονο και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 60 μηνών με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ