Σοκ και θλίψη στην Κάλυμνο: «Έφυγε» για τη γειτονιά των Αγγέλων η 25χρονη Κυριακούλα Χατζηιωάννου | «Καλό Ταξίδι» γελαστό κοριτσάκι

2
10938

Σοκ, θλίψη και οδύνη τα συναισθήματα που κυριαρχούν στην Καλυμνιακή κοινωνία στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της 25χρονης Κυριακούλας Χατζηιωάννου .

Η Κυριακούλα άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα πρωί Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 στο Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ στην Αθήνα όπου το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν.

Η Κυριακούλα έφυγε χαμογελαστή όπως ήταν πάντα για τη γειτονιά των αγγέλων.

Σπούδασε στην Οδοντική Τεχνολογία ΑΤΕΙ Αθήνας και εργαζόταν στην Αθήνα.

Ένα πανέμορφο κορίτσι, αγνό, χαρούμενο, χαμογελαστό, αγαπητό,  με πηγαίο χιούμορ, γεμάτο ζωντάνια, δραστήριο,  με αγάπη στον συνάνθρωπο του.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα  η Κυριακούλα νοσηλευόταν στον  Ευαγγελισμό δίνοντας με χαμόγελο ,με αξιοπρέπεια, με θάρρος, με περισσή δύναμη το δικό της μεγάλο  αγώνα για τη ζωή .

Δίπλα της όλο αυτό το διάστημα οι αγαπημένοι της γονείς η Μαρία και ο Βασίλης, τα αδέλφια της Γιάννης και Ειρήνη και με τις γιαγιάδες της Κυριακούλα Χατζηιωάννου και Ειρήνη Χούλη να προσεύχονται για αυτήν.

Πριν 23 ημέρες ο παππούς της Γιάννης Χατζηιωάννου, μόλις πληροφορήθηκε την κατάσταση της αγαπημένης του εγγονούλας Κυριακούλας ή «Κυριακούλι « όπως του άρεσε να την αποκαλεί  δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή καθήμενος πάνω στην καρέκλα.

Καλό ταξίδι Κυριακούλα, το νησί σου, η αγαπημένη σου Κάλυμνος σε πενθεί και θα σε θυμάται για πάντα.

Η σορός της Κυριακούλας θα έλθει στην Κάλυμνο το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου 2019 με το πλοίο της γραμμής.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί  στις 4.00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον ΙΝ Σωτήρος Χριστού στην Πόθια

Πηγή: kalymnos-news.gr

Καλό σου ταξίδι μικρό και γελαστό κοριτσάκι

Έλαμψες Κυριακούλα σ’ αυτή τη ζωή για 25 χρόνια και ήταν αρκετά για να γεμίσεις κάθε γωνιά που πέρασες αυτό τον λίγο καιρό με το χρώμα από τη ζωή που εξέπεμπε το χαμόγελό σου. Δεν είχες άλλο από χαμόγελο, πηγαίο, αληθινό και γεμάτο νιότη και ελπίδα. Αυτό αφήνεις φεύγοντας σε όλους, αυτό που έδινες απλόχερα και χωρίς αντάλλαγμα.

Την Κυριακή, θα πλημμυρίσει από κόσμο η εκκλησία του Χριστού, σε ένα ραντεβού με την νιότη και την ελπίδα, να χαρίσεις σε όλους μας ένα ακόμη πλατύ χαμόγελο, για να μας δώσεις κουράγιο, για τις μέρες που θα έρχονται και θα είναι μουντές και μόνιμα φθινοπωρινές.

Ο «βαρκάρης» σίγουρα θα σου σιγοτραγουδά καθώς θα σε μεταφέρει «στην αντίπερα όχθη»,  γιατί μπροστά στη νιότη και στο γλυκό σου χαμόγελο, δεν θα μπορέσει να είναι μουντός και αμίλητος, όπως συνήθως στο πικρό του δρομολόγιο.

Πηγή: palmostiskalymnou.blogspot.com

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…….ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ!ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΖΩΗ!ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΗΞΕΡΑ,ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ