Κατερίνα Γαβαλά: Χαιρετισμός για την έναρξη των μαθημάτων του σχολικού έτους

0
134

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020

 

Αγαπητά παιδιά,

Με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους θα ήθελα να σας ευχηθώ η φετινή χρονιά να είναι μια χρονιά παραγωγική, δημιουργική και η καθεμιά σας και ο καθένας από σας να πετύχετε τους στόχους που θέσατε.

Όλοι εμείς αλλά και οι γονείς σας, να είστε σίγουροι ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που σας βλέπουμε να προοδεύετε και να ανεβαίνετε με επιτυχία τα σκαλιά των πνευματικών αξιών.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό για την χώρα μας, και φυσικά για τα νησιά μας, οι νέοι να διακρίνονται στον πνευματικό στίβο και να προχωρούν με επιτυχία στην κατάκτηση της γνώσης, ιδιαίτερα στις δύσκολες και γεμάτες προκλήσεις μέρες που ζούμε.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος όλων μας, θα πρέπει να είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας των σχολείων σε όλες τις βαθμίδες, η εγγύηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος με σταθερό βλέμμα προς την πρόοδο και την εξέλιξη, και φυσικά η αμέριστη στήριξη στη νέα γενιά που δίνει τη μάχη της γνώσης και της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.

Σας βεβαιώ ότι θα σταθω δίπλα σας στις ανάγκες που τυχόν θα προκύψουν, γιατί εσεις, οι νέοι μας, αξίζετε τα καλύτερα. Σ’ εσας εναποθέτουμε όλες μας τις ελπίδες, για μια καλύτερη κοινωνία, ανθρώπινη αλλά και παραγωγική.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την οργάνωση και τον συντονισμό των ενεργειών τους, την Σχολική Επιτροπή, οπως και όλους τους διαπρεπείς και ακούραστους δασκάλους, τους υποστηρικτικούς και υπομονετικούς γονείς και κηδεμόνες, οι οποίοι αποτελούν δεδομένα τους θεμελιώδεις συντελεστές της επιτυχίας.

Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Κατερίνα ΓΑΒΑΛΑ

Πολιτευτής Δωδ/σου ΚΙΝΑΛ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ