ΠΟΠΥΣΥΠ: Χωρίς αιτιολογία, αλλαγή θέσης περιπολικού Πυροσβεστικής Κω, εν μια νυκτί

5
1890

Αριθ. Πρωτ :3217                                      Αθήνα:28.08.2019
Αρ. Σελίδων : 2
Προς :
Διοικητή ΠΥ Κω
Αντιπύραρχο Πασχάλη Φούσκα

Κοινοποίηση:
Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Αξιότιμο κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας
Αξιότιμο κύριο Νίκο Χαρδαλιά
Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος
Αξιότιμο κύριο Βασίλη Ματθαιόπουλο
Περιφερειάρχη Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου
Αρχιπύραρχο Σπύρο Πέτρου

 

Θέμα: «Χωρίς αιτιολογία, αλλαγή θέσης περιπολικού, εν μια νυκτί»

 

Προς Διοικητή ΠΥ Κω

Κύριε Διοικητά, ανελλιπώς επτά χρόνια τώρα, πήγαινε περιπολικό της υπηρεσίας σας, στην θέση Ζίας. Πριν λίγες μέρες αποφασίσατε να αλλάξατε την θέση του περιπολικού στo σημείο Πλατεία Ευαγγελίστριας. Όταν σας ζητήθηκε από το τοπικό Σωματείο, να συζητηθεί το θέμα που προέκυψε, η απάντησή σας, ήταν να σταλεί επίσημο έγγραφο αίτημα στο γραφείο του.
Όμως γιατί άραγε έγινε η αλλαγή θέσης του περιπολικού; Διαπιστώσατε μετά από επτά χρόνια, ότι το περιπολικό ήταν σε λάθος θέση, στο αποκορύφωμα της αντιπυρικής περιόδου ή μήπως ισχύει κάτι άλλο; Μήπως όλο αυτό γίνεται σαν καψόνι στους συναδέλφους μας; Αν ισχύει το τελευταίο, γνωρίζετε ότι οι συνάδελφοί μας, πλέον είναι εκτεθειμένοι στον ήλιο, σε 50 βαθμούς κελσίου, μέσα στο πυροσβεστικό όχημά τους. Μπορείτε κύριε Διοικητά, αν ήσασταν στην θέση τους, να αντέξετε τόσες ώρες, σε τέτοιες συνθήκες και να ανταπεξέλθετε στις ευθύνες σας; Θεωρούμε ότι δεν μπορείτε και με την συμπεριφορά σας, βάζετε σε κίνδυνο την υγεία των συναδέλφων μας. Τι νομίζετε πως μπορείτε να επιτύχετε, με την απόφασή σας να αλλάξετε την θέση του περιπολικού; Να κερδίσετε χρόνο, χιλιόμετρα ή κάτι άλλο; Κατά τα άλλα, δουλεύουν όλα ομαλά; Συν τοις άλλοις, πιστεύετε πως οι συνάδελφοί μας, που δίνουν και την ζωή τους, για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που τους έχει αναθέσει η Πολιτεία, αξίζουν να τυγχάνουν αυτής της συμπεριφοράς, αλλά και να αμείβονται με το 1/3 του μισθού σας;
Εμείς θα παραμείνουμε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους μας στο νησί της Κω και σας προτρέπουμε να αλλάξετε την απαράδεκτη απόφασή σας, σχετικά με την αλλαγή της θέσης του περιπολικού.

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας
Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                         Πέπλης Λ. Στυλιανός
Τηλ: 6974709262                                       Τηλ: 6976911880

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ μου συνάδελφε γένους θηλυκού που υπόκειται για τα πάντα ήρθε ο άνθρωπος έφερε ηρεμία και εσεί τρωγεσε με τα πάντα?καλά? Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου !?

    • Άντε βρε γατάκι που και το όνομα σου φοβάσαι να βάλεις ..βλεπα μην σπασει ο διαολος το ποδάρι και μετά από που θα φύγεις..

  2. Κρίμα μια από τα ίδια η καταγγελίες συνεχίζονται και είναι πάντα τα ίδια άτομα επιτέλους ας βάλει κάποιος ένα τέλος δεν μπορεί να ξευτιλιζονται έτσι αξιωματικοί και υπηρεσία!!!!!

  3. Για πιο λόγο για μερικούς που εξακολουθούν να κάνουν καταγγελίες η ανώνυμες η μέσο τρίτων!!!!! Κρίμα για μία Υπηρεσία που ήταν υπόδειγμα..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ