Συλλήψεις 23 αλλοδαπών στο Αεροδρομίων Κω – Συλλήψεις για παράνομα τσιγάρα & παράνομη είσοδο στη χώρα

0
226

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν το διήμερο 14-15 Αυγούστου 2019 σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά είκοσι εννέα αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, είκοσι τρεις αλλοδαποί (-18- άνδρες και -5- γυναίκες οι οποίες συνόδευαν -4- παιδιά) ηλικίας από 26 έως 45 ετών οι οποίοι μετέβησαν διαδοχικά στον Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, παραποιημένων-πλαστών διαβατηρίων και δελτίων ταυτότητας επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε διαφορετικές πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία, Ιταλία, το Βέλγιο και την Τσεχία.

Την 14-08-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 23χρονος αλλοδαπός γιατί κατείχε -47- πακέτα τσιγάρων και -5- συσκευασίες καπνού των -50- γρ τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολόγησης, καθώς και -1,5- γρ. ακατέργαστη κάνναβη. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα και η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκαν (επισυνάπτεται φωτογραφία).

Την 14-08-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 28χρονος αλλοδαπός ο όποιος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Την 14-08-2019 το απόγευμα εντοπίσθηκαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δυο αλλοδαποί να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα, προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Οι παράτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ.Τ. Κω για καταγραφή-ταυτοποίηση και περαιτέρω διοικητική διαχείριση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ