Μιχάλης Στάλας ο νεαρός Σεφ από την Κάλυμνο , σεμνός , διακριτικός, αποτελεί το μέλλον της Ελληνικής γαστρονομίας .
Παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει μεγάλες εμπειρίες και γνώσεις στην μαγειρική και εργάζεται ως executive chef στο Rodos Palace.
Την Παρασκευή 9 Αυγούστου.2019 το Rodos Palace και το Αθηνόραμα διοργανώνουν ένα γαστρονομικό δείπνο υψηλού γευστικού επιπέδου ΄με τον Μιχάλη Στάλα και τον έτερο executive chef του Rodos Palace, Λευτέρη Καμπουράκη και καλεσμένο τον βραβευμένος chef από την Επιτροπή Χρυσών Σκούφων, Δημήτρη Παμπόρη.
Μαζί θα δημιουργήσουν σύγχρονα πιάτα με έμπνευση από την αιγαιοπελαγίτικη γαστρονομική παράδοση σε ένα υψηλού επιπέδου dinner de gala. Στόχος είναι η ανάδειξη και η παρουσίαση της νοτιοπελαγίτικης ελληνικής κουζίνας με σύγχρονο τρόπο, στο διεθνές κοινό που επισκέπτεται το νησί, στην τοπική κοινωνία της Ρόδου και στους Έλληνες επισκέπτες από όλες τις περιοχές της χώρας.
Σ.Σ Ευχαριστούμε τον άλλο μεγάλο Καλύμνιο σεφ Δημήτρη Κουλλιά για την ενημέρωση.
Πηγή: kalymnos-news.gr