Βασίλης Υψηλάντης: Τα Δωδεκάνησα θα δώσουν καθαρή και περήφανη νίκη στη Νέα Δημοκρατία

1
130

Βασίλης Υψηλάντης: «Τα Δωδεκάνησα θα δώσουν καθαρή και περήφανη νίκη στη Νέα Δημοκρατία.»

Μήνυμα περήφανης και ισχυρής νίκης της Νέας Δημοκρατίας έστειλαν χθες βράδυ οι κάτοικοι της Ρόδου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη που πραγματοποιήθηκε στο Ρόντα.

Από νωρίς, η αίθουσα κατακλύστηκε από δεκάδες Δωδεκανήσιους που εξέφρασαν με ξεκάθαρο τρόπο τη στήριξη τους στο πρόσωπο του Βασίλη Υψηλάντη, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που παρέμειναν στην πλατεία Κουντουριώτη καθώς ήταν αδύνατον να προσεγγίσουν το χώρο όπου γίνονταν η εκδήλωση.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου μίλησε από καρδιάς στους συγκεντρωμένους, περιγράφοντας τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας και τις προσπάθειες που θα πρέπει να γίνουν άμεσα πλέον, από τη νέα κυβέρνηση, έτσι ώστε ο τόπος, οι νέοι, οι νησιώτες μας, οι επαγγελματίες κι οι εργαζόμενοι να μπορέσουν να σταθούν και πάλι δυνατά στα πόδια τους.

Ο κ. Υψηλάντης αναφέρθηκε επίσης στη μέχρι σήμερα πορεία του, και κυρίως στους αγώνες που έχει δώσει ενάντια στις αγκυλώσεις και τα προβλήματα που επί δεκαετίες ταλαιπωρούν τον τόπο μας.

Μίλησε επίσης για την προοπτική των νησιών και τις εποικοδομητικές συνεργασίες που μπορούν να υπάρξουν προκειμένου μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση, τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο της Ρόδου αλλά και σε συνεργασία με όλους τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης των άλλων νησιών μας, να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον τόπο μας.

Ο κ. Υψηλάντης κάλεσε σε συστράτευση όλους τους πολίτες για την μεγάλη αυτή πολιτική αλλαγή που έρχεται και ζήτησε καθαρή εντολή για την Νέα Δημοκρατία, αλλά και τον ίδιο ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων του τόπου και την ανάπτυξη των νησιών μας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Παύλος Μπακίρης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου κ. Ηλίας Τσέρκης και ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Σοκορέλος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ΚΩΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ