ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Επίσκεψη της Ελένης Μαυρόγαλου στην Κάρπαθο

0
140

Την Κάρπαθο επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα, Ελένη Μαυρόγαλου στα πλαίσια της προεκλογικής της περιοδείας.

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καρπάθου, Ηλία Λάμπρο, τη νεοεκλεγείσα στο Επαρχίο, κ. Πόπη Νικολαΐδου και Στελέχη της ΔΗΜΤΟ Καρπάθου, ενώ πήρε την ευχή του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Καρπάθου και Κάσου, κ. Αμβρόσιου. Παράλληλα, συνάντησε κατοίκους του νησιού και επισκέφθηκε τα Πηγάδια, τη Σπόα, το Λευκό, τον Μενετέ και τις Πύλες.

Κατά την επίσκεψή της δήλωσε ότι τα νησιά μας πρέπει επιτέλους να πάψουν να νιώθουν απομονωμένα και να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του καθενός, ώστε να έχουμε την αναπτυξιακή βάση που χρειαζόμαστε για προοδο και ευημερία. Η Κάρπαθος έχει το κατάλληλο φυσικό τοπίο και περιβάλλον για να αναπτυχθούν εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως είναι ο περιπατητικός και το windsurfing, το οποίο μπορεί να πάρει και διεθνείς διαστάσεις.

Ο τομέας της υγείας τόνισε πως είναι προτεραιότητα την επόμενη μέρα και οι νησιώτες πρέπει να νιώσουν και πάλι ασφάλεια για εκείνους και τα παιδιά τους.

Η προσπάθεια που γίνεται για αλλαγή σελίδας, επεσήμανε, δε μας χωράει απλά όλους, αλλά μας χρειάζεται όλους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ