Περιοδεία στην Κω της Υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου με το ΚΙΝΑΛ Ελευθερίας Φτακλάκη: Η πολιτεία πρέπει να σκύψει στα προβλήματα που έχει το νησί της Κω,

2
766

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η Κως είναι το επόμενο νησί που επισκέφθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας της στο βόρειο συγκρότημα η κα Φτακλάκη, υποψήφια βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το Κίνημα Αλλαγής. 

Η κα Φτακλάκη περιοδεύοντας σε όλο το νησί είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με κατοίκους, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και φορείς του νησιού προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα αλλά και προτάσεις για την ανάπτυξη του νησιού. 

Το μεταναστευτικό αποτελεί ένα μείζον ζήτημα καθώς οι μηχανισμοί στο  hot spot δεν λειτουργούν γρήγορα με αποτέλεσμα να αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών. 

Οι υποδομές ( λιμάνι, κτίρια, κα) και οι λατρευτικοί χώροι ( Εκκλησίες και τζαμί)  που καταστράφηκαν από το φονικό σεισμό του 2017, ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στην εικόνα αλλά και στην εύρυθμη λειτουργία του νησιού. 

Θέματα όπως η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα με ειδικές πολιτικές και φορολογικά κίνητρα, η ανάδειξη της αγροδιατροφής, η ενδυνάμωση  του branding της Κω με την αξιοποίηση του Ιπποκράτη, η ανάπτυξη νέων μορφών τουρισμού , αποτελούν σημαντικά ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, ζητήματα με τα οποία η κα Φτακλάκη είχε ασχοληθεί ως αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Ν.Αιγαίου συμβάλλοντας στην δρομολόγηση τους. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν με την αρωγή της πολιτείας και την διασφάλιση πόρων. 

Η  εποικοδομητική περιοδεία της κας Φτακλάκη στο νησί της Κω ολοκληρώθηκε με μια όμορφη εκδήλωση σε γνωστό καφέ του νησιού με φίλους, στελέχη της αυτοδιοίκησης, φορέων, μελών του Κινήματος Αλλαγής  και δημοσιογράφους.  

Όπως δήλωσε η κα Φτακλάκη, «η Πολιτεία πρέπει να σκύψει στα προβλήματα που έχει το νησί της  Κω, προβλήματα που έπρεπε ήδη να επιλυθούν αλλά και με προτάσεις για την ανάπτυξη του νησιού. Το Κίνημα Αλλαγής  βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους της Κω με προτάσεις, λύσεις και θέσεις για την ανάπτυξη του νησιού. Στις 7 Ιουλίου ο Κωακός  λαός θα στείλει το μήνυμα Αλλαγής! Θα δώσει αξία στην ψήφο του, ψηφίζοντας Κίνημα Αλλαγής!»

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάλιστα!!! Η κα Φτακλάκη η οποία βιώνει καθημερινά τα προβλήματα της Κω δε θα κοιμάται μέχρι να τα λύσει. Χαχαχα!!! Μετά τις 7 Ιούλη δεν θα θυμάται που πέφτει η Κως. Κακά τα ψέματα!!! Η Ρόδος βγάζει από μόνη της βουλευτές. Και στην Κω αντί να προτείνουμε και να συσπειρωθούμε σε υποψηφίους που κατοικούν στην Κω για να ελπίζουμε κάτι καλύτερο, τρέχουμε και γλυφουμε πίσω από τους Ροδίτες και μετά απορούμε για ό,τι στραβό μας συμβαίνει!!! Η Κώοι να ψηφίσουν υποψηφίους που κατοικούν και βιώνουν τα προβλήματα της Κω, και που θα έχουμε την ευκαιρία να τους βλέπουμε και να τους γκαζωνουμε για ό,τι ρεμουλα κάνουν!!!

  2. μας τίμησε με επίσκεψη, μπας και την προτιμήσουμε, το αντίστοιχο της κυρίας Ζέτας στη Ρόδο. Μαύρο ντούμπλεξ. Η σημαία του παρασυστήματος κυματίζει υπερήφανη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ