Βασίλης Α. Υψηλάντης: Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να ξαναδώσει στον τόπο μας τα αναγκαία συστατικά της αναγέννησής του και στους πολίτες τη χαμένη αισιοδοξία και προοπτική

0
130

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να ξαναδώσει στον τόπο μας τα αναγκαία συστατικά της αναγέννησής του και στους πολίτες τη χαμένη αισιοδοξία και προοπτική. Με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία η Ελλάδα ξαναζεί!»

Συνεχίζει τις περιοδείες του στα Δωδεκάνησα ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης.

Ειδικότερα, στη Ρόδο ο κ. Υψηλάντης περιόδευσε στις δημοτικές κοινότητες Μαλώνας και Μάσσαρι και επισκέφθηκε την εταιρεία ΚΑΙΡ, μία από τις παλαιότερες παραγωγικές μονάδες του νησιού, όπου συζήτησε με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους στους οποίους έδωσε τη διαβεβαίωση ότι θα είναι κοντά τους στην επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν, όπως άλλωστε έπραξε και στο παρελθόν συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη διάσωσή της .

Αμέσως μετά ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου μετέβη στην Κω, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με πολίτες και αντιπροσωπείες σωματείων εργαζομένων.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Υψηλάντης, μετέβη στη Νίσυρο όπου έγινε δεκτός με εκδηλώσεις αγάπης από τους κατοίκους του νησιού και συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τη γιορτή του Αγίου Νικήτα του Νισύριου.

Την Παρασκευή (21/6) ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου μετέβη στην Αθήνα και παρευρέθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ από τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο κ. Υψηλάντης μετέβη στην Κάλυμνο προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Καλύμνου.

Με την ευκαιρία της παρουσίασης του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας ο Βασίλης Υψηλάντης δήλωσε τα εξής:

« Ο Πρόεδρος μας και αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε σήμερα ένα πρόγραμμα που μπορεί να ξαναδώσει στον τόπο μας τα αναγκαία συστατικά της αναγέννησής του και στους πολίτες τη χαμένη αισιοδοξία και προοπτική. Με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία η Ελλάδα ξαναζεί!»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ