ΠΕΚΑΝ: Η μεγάλη νίκη εξασφαλίζει την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της Νισύρου

0
268

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η μεγάλη νίκη της ΠΕΚΑΝ εξασφαλίζει την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της Νισύρου και δίνει δύναμη και ελπίδα σε όλες και όλους τους Νισύριους. Ευχαριστούμε όσες και όσους συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή νίκη.

Η ΠΕΚΑΝ  έχει σαφή και αταλάντευτη στρατηγική και σχέδιο για το αύριο της πατρίδας μας. Υπηρετούμε το λαό της Νισύρου και βρισκόμαστε απέναντι στα οργανωμένα συμφέροντα. Οι απώλειες μας στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση είναι κατανοητές. Μέσα σε ένα τεχνητό κλίμα πόλωσης που δημιούργησαν τα οργανωμένα συμφέροντα και τις μεθόδους χρηματισμού και της λάσπης που χρησιμοποίησαν, προσπάθησαν να διαιρέσουν την κοινωνία για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους. Σήμερα, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η Νίσυρος χρειάζεται ανθρώπους που να μπορούν να εμπνεύσουν την αλλαγή και την αποκατάσταση των αρχών και των αξιών, ανθρώπους που να μπορούν να αποτελέσουν ανθεκτικά πρότυπα μέσα από την καθημερινή στάση ζωής.

Η ενωτική μας πορεία για το καλό της πατρίδας μας πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η πορεία μας στο μέλλον θα είναι βασισμένη στην εμπειρία των τελευταίων πέντε χρόνων. Έγιναν λάθη και θα διορθωθούν. Το συναίσθημα δεν θα υπερισχύσει των νόμων και της ισότιμης αντιμετώπισης όλων των πολιτών.

Δεν χαϊδεύουμε αυτιά, θα συγκρουστούμε αμείλικτα με όσους θα βάλουν εμπόδια στην πρόοδο του νησιού μας. Δεν θα χαριστούμε σε κανένα. Πάνω από όλα είναι ο λαός της Νισύρου τον οποίο υπηρετούμε.

Τα μέλη της ΠΕΚΑΝ έχουν ήθος και αυτοπεποίθηση. Καλούμε σε  συστράτευση όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας μας. Έχουμε ένα μεγάλο έργο πίσω μας, έχουμε πρόγραμμα για το μέλλον, έχουμε κοινωνικές αναφορές και προσανατολισμό, έχουμε αρχηγό, έχουμε πείσμα, έχουμε δίκιο. Δεν θα χαθεί ούτε μια μέρα χρόνου στο πολύτιμο έργο μας για την αναγέννηση της Νισύρου. Με λογισμό και όνειρο προχωρούμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ