Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου: Ευχαριστώ από καρδιάς! Η υπεροχή της ΝΔ είναι συντριπτική . Συγχαρητήρια στον Γ. Χατζημάρκο για την πανηγυρική εκλογή του

5
1613

Ο ελληνικός λαός δεν ξεγελάστηκε από τις προεκλογικές παροχές του πρωθυπουργού και έδωσε ένα σαφές μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση  και  καθαρή νίκη στην Νέα Δημοκρατία.

Αυτό δεν επιβεβαιώνεται μόνο από τη διαφορά ρεκόρ στις Ευρωεκλογές, αλλά και από τα αποτελέσματα στην τοπική αυτοδιοίκηση ,όπου η υπεροχή της είναι συντριπτική .

Είμαι βέβαιη ότι και στις ερχόμενες εθνικές εκλογές οι ψηφοφόροι θα στηρίξουν δυνατότερα τη Νέα Δημοκρατία ώστε να κερδίσει την αυτοδυναμία .

Είναι καθοριστικής σημασίας να τελειώσουμε οριστικά με τον λαϊκισμό και τα ψέματα και να διεκδικήσουμε το μέλλον μας με αλήθειες   και σταθερές κινήσεις.


Σε αυτό το σημείο θέλω να συγχαρώ τον Γιώργο Χατζημάρκο για την πανηγυρική εκλογή του.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους με ψήφισαν κι όσους με βοήθησαν σε αυτόν τον όμορφο αγώνα. Ήταν τιμή μου που συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσυ καλα κανεις Μαιρη και στηριζεις το κομμα των μεγαλοξενοδοχων των βιομηχανων των εφοπλιστιστων των λαδωμενων δημοσιογραφων των λαμογιων των κλεφταραδων των μπαταχτσιδων και των παιδεραστων , κοιταζεις τα συμφεροντα σου . Αυτά τα προβατα , ο απλος λαουμζικος που σας στηριζει ,αναλογιστηκε ποτε ποια είναι η θεση του και τι πρεπει να ψηφιζει ; τι θα κερδισει και τι θα χασει ψηφιζοντας Μητσοτακη ; τι κοινα εχει αυτος με αυτά τα λαμογια ; Κριμα όχι για σενα αλλα για τον κοσμο αυτό .

  2. Μεγάλη μου τιμή που σας γνώρισα από κοντά και για την βοήθεια που έχετε προσφέρει στο Νησί της Κω… Είστε ένας υπέροχος άνθρωπος..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ