ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ν. Αιγαίου: Ζήτημα κωλύματος εκλογιμότητας για Μαραγκό – Τσιρπανλή;

9
1122

«Απάντηση της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου»

«Κυρία Βελιάδη μαζί με τον Καγκελάριο

κάντε το όπως ο Ερντογάν»

«Έπρεπε να κηρυχτεί έκπτωτος ο κ Χατζημάρκος

με το γράμμα του νόμου κ Βελιάδη; ΝΑΙ η ΟΧΙ»

Ο πανικόβλητος κ Χατζημάρκος συνεχίζει να κρύβεται πίσω από πρόθυμους, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται ότι τους θεωρεί απλά αναλώσιμους. Επί πέντε έτη εξαπέλυσε σε ρόλο πολιτικών καμικάζι περιφερειακούς συμβούλους που υπέγραψαν εμπρηστικά και γεμάτα χυδαίους χαρακτηρισμούς δελτία τύπου. Κάποια στιγμή βέβαια και οι πρόθυμοι ανατινάχθηκαν τόσες φορές, που η πολιτική τους φθορά σε συνδυασμό με τις επερχόμενες εκλογές τους έκαναν να αρνηθούν.

Έτσι ο κ Χατζημάρκος συνεχίζοντας την 5ετή του παράδοση να θυσιάζει τους νέους της παράταξής του, αφού τους ξεζουμίσει πολιτικά, ανακάλυψε ως αναλώσιμη εφεδρεία το νεανικό πρόσωπο της κ Βελιάδη.

Την ενημερώνουμε λοιπόν ότι στην παράταξη μας κανείς δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα ούτε έχει καταδικαστεί τελεσίδικα. Δεν συντρέχει δηλαδή κανένας λόγος ανησυχίας για τους πολίτες που θέλουν να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα.

Καλύτερα βέβαια θα ήταν να στρέψει το ειλικρινές της ενδιαφέρον και την επιστημονική της διάνοια στις ενδεχόμενα ψευδείς δηλώσεις περί μη κωλυμάτων εκλογιμότητας που κατατέθηκαν από τους συνυποψήφιους της.

Ας μας απαντήσει γιατί οι αναθέσεις που πραγματοποιήθηκαν από την Περιφέρεια στην ΚΤΕΛ ΚΩ Α.Ε. για την μεταφορά μαθητών και είναι εν ενεργεία δεν συνιστούν κώλυμα για τον συνυποψήφιό της κ Μαραγκό;

Ας μας απαντήσει γιατί στην ίδια περιφερειακή ενότητα, στην Κω, δεν αποτελεί κώλυμα για την κ Τσιρπανλή η ιδιότητα της Διευθύντριας στην Δ/ση Περιβάλλοντος και καθαριότητας;

Ας μας απαντήσει γιατί στην Π.Ε. Ρόδου δεν αποτελεί κώλυμα για τον κ Υψηλάντη η σύναψη σύμβασης έργου άνω των 5000 ευρώ σε νομικό πρόσωπο που συμμετέχει η Περιφέρεια;

Κυρία Βελιάδη μια και κόπτεστε για την τήρηση του γράμματος και του πνεύματος του νόμου θα θέλαμε να ενημερώσετε τους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου αν ο κ Χατζημάρκος διατελούσε Διευθύνοντας Σύμβουλος της «ΚΑΡΤΕΣ & ΚΑΡΤΕΣ Α.Ε.» και Περιφερειάρχης ταυτόχρονα κατά την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του. Αμέλησε ή δεν γνώριζε ότι όφειλε να είχε παραιτηθεί εγκαίρως για να μην εκπέσει του αξιώματος του; Έτυχε μόνο με την εταιρία «ΚΑΡΤΕΣ & ΚΑΡΤΕΣ» η υπήρχε και άλλη εταιρία;

Ευτυχώς για την δημοκρατία και το κύρος των εκλογών η ακρίβεια των υπεύθυνων δηλώσεων των μελών του συνδυασμού σας θα κριθούν επί της ουσίας. Διότι οι επιλαχόντες του ψηφοδελτίου σας θα μεριμνήσουν για τα συντροφικά μαχαιρώματα.

Εμείς από την άλλη, πιστεύουμε στη δημοκρατία και ότι το αποτέλεσμα των εκλογών κρίνεται από την ψήφο των πολιτών και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Εκτός αν μαζί με τον κ Χατζημάρκο ονειρεύεστε οι εκλογές να πραγματοποιηθούν προσχηματικά και χωρίς αντίπαλο, σε συνθήκες που θα ισοδυναμούσαν με απευθείας ανάθεση.

Κάτι που μπορεί να εμπνευστήκατε από τις πρακτικές του κ Ερντογάν στο Δήμο της Κωνσταντινούπολης και αυτό αποδεικνύει τον πανικό σας.

Γι’ αυτό και δεν είμαστε ίδιοι κ Βελιάδη.

Υ.Γ. Σε ότι αφορά δε τις επιλεκτικές σας ευαισθησίες θα θέλαμε να ενημερώσετε τους ψηφοφόρους της Π.Ε. Ρόδου ποια είναι ακριβώς η συνεργασία σας με τις εταιρίες “Σιούφας & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία” και UCI HELLAS που η ίδια αναφέρετε στο βιογραφικό σας. Είναι άραγε οι γνωστές εισπρακτικές εταιρίες διαχείρισης κόκκινων δανείων που απασχόλησαν στο παρελθόν τα Αθηναϊκά μέσα που επικαλείστε;

Αν ναι παρακαλούμε από εδώ και πέρα όταν τηλεφωνείτε σε συμπολίτες μας να διευκρινίζετε αν πέρα από την ψήφο τους ενδεχομένως αργότερα να ζητήσετε και το σπίτι τους εκ μέρους των συνεργατών σας.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΩ ΠΩ ΠΩ!!! ΤΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ….ΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

    • ΕΣΎ ΧΓΙΑΑΝΕΝΟΣ ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΣΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΟΠΕΛΑ. ΤΗΝ ΖΕΤΑ . ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ. ΑΞΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΚΩΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ.

  2. Κανένα απολύτως κώλυμα για την Τσιρπανλή. Χτυπάς την πιο δυνατή υποψήφια του Χατζημάρκου? αλλά προκαλείς έτσι την οργή του κωακού λαού Ροδίτη Συριζέε. Μπούμεραγκ φίλε μου θα σου γυρίσει αυτό. Η γκρίζα σου διαφήμιση ανυψώνει ακόμα πιο ψηλά την κυρία Ζέτα. Το αξίζει και όλοι μας τα αναγνωρίζουμε. Απέτυχες Γλυνέ με το Συριζέικο χρίσμα που πήρες? να προσπαθείς να χτυπήσεις ανεπιτυχώς την Ζέτα μας? Άντε γεια Ροδίτη Συριζέε Γλυνέ. Άντε για και στον Σύριζα σου! Δεν πρόκαμες να σε μάθει ο κώος πολίτης και μας έγινες ήδη πολύ αντιπαθής. Από όλη την Περιφέρεια τη κ. Ζέτα φοβάσαι?????? Χαχαχα τελικά η κ.Ζέτα είναι πιο Δυνατή Υποψηφιότητα από όσο γνωρίζαμε τοπικά! Είναι Υπερτοπική Υποψηφιότητα Γλυνέ ε??? Μας άνοιξες τα μάτια μας εδώ στην Κω. Σε ευχαριστούμε φίλε. Τώρα θα την στηρίξουμε ακόμα πιο γερά όλοι μας.Τόσο που θα τρίβεις τα ματάκια σου τα ζαλισμένα τα Συριζέικα. κ. Ζέτα μας είσαι αστέρι μεγάλο τελικά! Κατατρόπωσες και Γλυνό και Σύριζα! Σε τρέμουν! χαχαχα Μπράβο σου κοπέλα μου!

  3. μάλλον εσύ είσαι χαμένος υποψήφιος για κοράκι ψήφων ακουγεσαι και δεν ειμαστε και προβατα οι κωοι. ντροπη σου να λιντσάρεις αμέσως. Λάχανο σε έχει φάει

  4. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΧΑΝΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ. ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΓΛΥΝΟΣ. Ε ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΥΟ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ, ΔΥΟ Ο ΓΛΥΝΟΣ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ. ΕΠΑΡΧΟΣ Ο ΚΑΜΠΑΝΗΣ. ΧΑΧΑΧΑ

  5. Έλα κοπέλα μου γιατί δεν γράφεις το όνομα σου??? Είσαι το ίδιο με τον Χατζημαρκο ανύπαρκτοι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ