ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ε. Νάκη στο Ν. Κανταρζή: Δυστυχώς, έχει επιλέξει τον δρόμο της μικροπολιτικής και της άγνοιας

30
1031

Απάντηση στον κ. Κανταρζή ο οποίος έβγαλε μία ανακοίνωση που αφορά στο έργο μας ή μάλλον στο «μη έργο» μας ως Περιφερειακή Αρχή.
Ο κ.Κανταρζής διατείνεται πως δεν θα επιλέξει την συκοφοφαντία στην πολιτική του επιχειρηματολογία και τον πιστεύω. Δυστυχώς όμως έχει ήδη επιλέξει τον δρόμο της μικροπολιτικής και της άγνοιας. Εσκεμμένης άγνοιας θα το προτιμούσα διότι δεν μπορώ να πιστέψω πως ένας άνθρωπος που είναι χρόνια στα κοινά δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του από τη λάσπη που ρίχνει και η οποία θα του επιστραφεί συνοδευόμενη από στοιχεία, αριθμούς και αποδείξεις.
Σήμερα θα αναφερθώ μόνο σε ένα από τα τόσα που θα μπορούσα να αναπτύξω και τα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε στα ντιμπέιτ που εύχομαι να γίνουν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να ακουστούν οι αλήθειες τις οποίες έντεχνα αποκρύπτουν.
Να σας θυμίσω υποψήφιε συνάδελφε ότι από το ξεκίνημα της θητείας μας ζητήσαμε από όλους τους Δήμους και τα Λιμενικά τους Ταμεία μία απλή έγκριση για να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό, στη μελέτη και στην κατασκευή Υδατοδρομίων μέσα από ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα της Περιφέρειας το οποίο θα έδινε πνοή στον Τουρισμό και στην βιωσιμότητα των μικρών νησιών μας.
Δυστυχώς απογοητεύσατε τόσο την Περιφέρεια όσο και τον Κωακό λαό όταν ως Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου αρνηθήκατε τη συνεργασία σε δύσκολες εποχές. Ο μοναδικός Πρόεδρος σε όλη την Περιφέρεια που δεν υπέγραψε ένα έργο που θα απέφερε εκατομμύρια ευρώ στα νησιά μας αλλά αυτά είναι λεπτομέριες για εκείνους που είναι κομματικά εξαρτημένοι αν όχι μικρόψυχοι.
Για όλα τα υπόλοιπα επιφυλασσόμαστε και κοιτάμε #mprosta

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχώς αγαπητή Φριντι είμασταν και εμείς στα Π.ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. Να θυμηθούμε μαζί τις μαζικές ομοφωνίες στο πρώτο χρόνο για την μεγάλη καινοτομία και το καλάθι άχρηστων των επόμενων χρόνων. Θυμασαι και εσυ οτι τιποτα δεν εγινε δηθεν γιατι αλλαξε η κυβερνηση.

    • ......κανένα ψηφουλάκι περισσεύει και για μας τους άσχετους ;;;

      Πρέπει να είσαι πολύ γκάου για να στηρίξει κάποιος τον Ροδίτη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΤΖΗΠ….εχθρό της Κω με το μηδενικό έργο… Οι ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ που για πέντε χρόνια το μόνο που προσέφερε ήταν να παριστάνουν τις γλάστρες βαράνε μπας και πάρουμε χαμπάρι ότι υπάρχουν…

  2. Κύριοι και κυρίες υποψήφιοι του Χατζημάρκου. Οφείλετε να απαντήσετε στον Κανταρζή όλοι σας. Γιατί όλοι έχετε βάλει στόχο να γίνετε έπαρχοι.

  3. Τεράστιο λάθος η απάντηση από Νακη και Κρητικό σε Κανταρτζη!!!οχι ως περιεχόμενο αλλά αν απαντήσουν και όλοι οι άλλοι υποψήφιοι από μόνοι τους,τότε ο Γλυνός θα τρίβει τα χέρια του !!!αφηστε τον κανταρζη να εκθέτει Γλυνό.εσεις να απαντάτε ως παράταξη και όχι ως…..δυάδες…Χμ

  4. Τώρα ποιόν εξέθεσε η κ. Νάκη? τον κ. Γλυνό μέσω του κ. Κανταρζή ή τον Κυρίτση και την κουστοδία του? χι χι χι χι

    • Εσύ βρίσκεσαι σε μόνιμη νιρβάνα, μάλλον να γράψεις ανάποδα τους αριθμούς. Μήπως θα πάρει 35 % ; Ρωτώ εγώ τώρα.

  5. Συγχαρητήρια κυρία Νάκη. Όταν εσείς παλευατε μόνη σας έκαναν πόλεμο από την παράταξη του κυρίου Γλυνού.

  6. Η αλήθεια να λέγεται….
    Πράξεις πολλές είδαμε… δηλαδή, πανηγύρια και «πρώτο τραπέζι πίστα», με πολλές πολλές πολλές πόζες για φωτογραφίσεις, έτσι για να φουσκώσουμε τον προεκλογικό μας φάκελο και να «γκαβατζώσουμε» τη θέση της Επάρχου… Άλλωστε, τί μας λείπει;; Όλα τα χουμε και κυρίως ομορφιά!!
    Η αλήθεια όμως είναι πως ουσιαστικά έργα, δεν είδαμε…
    Ίσως γιατί αυτά θέλουν πανεπιστημιακή μόρφωση και εμπειρία που κανείς από τους προηγούμενους εκλεγμένους συμβούλους δεν είχε…

    • ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.

    • ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.

    • Αν νομίζεις ότι ένα πτυχίο σε κάνει άνθρωπο τότε κανεις μεγάλο λάθος! Μείνε εσυ με τα πτυχία σου να γράφεις κατηνιες!

    • Συμφωνώ απόλυτα και απ’ ότι βλέπω από τις απαντήσεις, η αλήθεια πονάει και τσούζει!

    • Θα έπρεπε να ντρέπεστε που μιλάτε έτσι για την κυρία Νάκη. Το ότι φωτογραφιζοταν σήμαινε οτι αυτή διοργάνωνε όλες τις εκδηλώσεις. Λέτε να πήγαινε μπροστά στον φωτογράφο κ να έλεγε φωτογραφε τραβα μια φωτογραφια;

  7. Free D μην εκτειθεσε!Εσυ είσαι το καλό πόδι μας!Ασε τους υπόλοιπους της παράταξης να φαγωθούμε και θα είσαι ΕΠΑΡΧΙΝΑ!

  8. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιφυλάσσεται στο τέλος.. μάλλον δεν γνωρίζει καλά την ελληνική γλώσσα .. καλό πάντως θα ήταν όλοι αυτοί που επιθυμούν τη θέση του επάρχου να έχουν σοβαρές μεταλυκειακές σπουδές…

  9. Ο Κανταρζης μόνος του σας έκανε άνω -κάτω !!Καταλαβετε το Χατζημαρκακια,οι άλλοι είναι ΟΜΑΔΑ,εσείς ΜΟΝΑΔΕΣ!

  10. ΚΥΡΙΑ ΝΑΚΗ ΔΕΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ….ΚΑΙ ΤΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑ.

  11. Τι θέλει να πει ο ποιητής ;; Δεν καταλαβαίνω .. θα ψηφίσω Χατζημάρκο αλλά μακριά από αυτή

  12. ΚΑΛΑ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ? ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΤΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ. ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΘΕΛΟΥΝ ΨΗΦΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.

  13. ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΤΑΝ ΚΙ ΑΦΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΛΟΓΙΔΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΣΕ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

  14. Βρε αν χάσαμε τόσα εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας του Κανταρζη τότε θα ψηφίςουμεν τη Νακη. Μετά το υδατοδρόμιο προτείνω και διαστημικό σταθμό την εμπειρία την έχει ο Μαραγκός από τα ΚΤΕΛ και σαν μελλοντικό έπαρχος μπορεί να αξιοποιήσει σε κάποιο πόστο και αυτό το κορίτσι..

  15. Μαύρο στον Χατζημάρκο που είναι άλλος ένας περιφερειάρχης που μας έχει γραμμένους.

  16. αν νομίζετε πως ο μπροστινός (δίκην αυτοφωράκια) στο Λιμενικό Ταμείο, όποιος κι αν είναι, είναι ικανός να υπερκεράσει τις αποφάσεις Κυρίτση. Ούτε ασπρόμαυρη φωτογραφία δεν δημοσιεύεται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Πάπα… Παρ΄ όλα αυτά είστε η σεμνότερη υποψήφια του συνδυασμού σας στην Κω!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ