Περιοδεία υποψήφιας για την Ευρωβουλή Κωνσταντίνας Τζάνου Ψαρομπά σε Κάλυμνο, Αρκιούς, Κω, Περιστέρι και Θεσσαλονίκη

0
386

Περιοδεία σε Κάλυμνο, Αρκιούς ,στο Δήμο Περιστεριου και Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε το διάστημα από 13/4 έως 24/4 η υποψήφια ευρωβουλευτής του πολιτικού κινήματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»,  Κωνσταντίνα Τζάνου – Ψαρομπά.

Στις 13/4/2019 παραβρέθηκε στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό, στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων στην Κάλυμνο, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Σάββα του εν Καλύμνω ασκήσαντος.

Στις 14/4/2019 επισκέφθηκε τους Αρκιούς, όπου συνομίλησε με κατοίκους και εθελοντές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ζώντας στις εσχατιές του Αιγαίου. Είχε συνομιλία τόσο με τον μαθητή που φοιτά στο Δημοτικό Σχολείο του νησιού, την δασκάλα κυρία Μαρία Τσιαλέρα , την οποία και συνεχάρη για το έργο της αλλά και την απόφασή της να στηρίξει το σχολείο του νησιού, ενώ συνομίλησε και με τον μαθητή που δεν κατάφερε να συνεχίσει τις σπουδές του στην 2βαθμια εκπαίδευση.

Στις 17/4 /2019  επισκέφθηκε την Καρδάμαινα της Κω, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινότητας κ Νικόλαο Πόγια και συζήτησαν ζητήματα της καθημερινότητας της περιοχής αλλά και της περαιτέρω αναβάθμισης των υποδομών.

Στις 19/4/2019 είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα υγείας ιατρό καρδιολόγο κ. Γεώργιο Μπεκιάρη, όπου συζητήθηκαν οι πολύ καινοτόμες δράσεις που εφαρμόζει ο Δήμος αλλά και θέματα ανάπτυξης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Περιστερίου.

Στις 21/4/2019 παραβρέθηκε στην λειτουργία για τον εορτασμό της Κυριακής των Βαΐων στην Αρμενική Αποστολική Ορθόδοξη εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Περιστερίου, ημέρα κατά την  οποία ξεκίνησε και το 3ημερο εκδηλώσεων στην μνήμη της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Τέλος στις 23/4/2019 παραβρέθηκε στην εκδήλωση του κινήματος, για την παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου από τον πρόεδρο κ. Νότη Μαριά, σε ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Καψής της Θεσσαλονίκης.

Μήνυμα για τον εορτασμό του Αγίου Πάσχα

της Υποψήφιας για την Ευρωβουλή του κινήματος

«Ελλάδα – Ο άλλος Δρόμος», με τον Νότη Μαριά

Κωνσταντίνας Τζάνου – Ψαρομπά

Διανύουμε τις μεγαλύτερες ημέρες για την Ορθοδοξία, την Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών, που πάντα εδώ και χιλιάδες χρόνια οδηγεί στην κορύφωση; Την Σταύρωση και την Ανάσταση του Κυρίου.

Ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός ταπεινώθηκε ο ίδιος και αναστήθηκε κατόπιν, δίνοντας σε όλους μας το καλύτερο μάθημα ζωής. Η ταπεινότητα οφείλει να καθοδηγεί τις πράξεις και τις σκέψεις μας, ώστε καθημερινά να εξυψωνόμαστε ευρισκόμενοι πιο κοντά στο Θεό.

Σε μία εποχή υπέρτατου μίσους, η Ορθοδοξία ως Θρησκεία της Αγάπης, της Ανεκτικότητας, και της Αλληλεγγύης διώκεται και αντιμάχεται καθημερινά , γιατί αποτελεί ανθεκτικό οχυρό ενάντια στους σχεδιασμούς όλων όσων κερδοσκοπούν από τον αφανισμό Εθνών, Πατρίδων και Λαών!

Πριν λίγες ημέρες, 359 άνθρωποι, αδελφοί μας, γιορτάζοντας στις εκκλησίες της Σρι Λάνκα το Άγιο Πάσχα, βρήκαν μαρτυρικό θάνατο. Σε μια χώρα που φαινομενικά το ποσοστό των Χριστιανών είναι πολύ μικρό (αφού μόλις το 7% του πληθυσμού είναι Χριστιανοί και το 70% είναι Βουδιστές), φαίνεται ότι η διδασκαλία του Χριστού, ακόμα και όταν ακολουθείται από τους λίγους, λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις στα μάτια εκείνων που ενεργούν, έξω από τις ιδέες που αυτή πρεσβεύει.

Η Αγάπη, η Ανεκτικότητα και η Αλληλεγγύη, αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της Θρησκείας μας, μπορούν να ανατρέψουν τα φθονερά σχέδια κακόβουλων δυνάμεων.

Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο αυτό Πάσχα να φέρει σύνεση και σοφία σε όλους μας, να μαλακώσει τις ψυχές και να εξαλείψει την κακία και τον φθόνο, ώστε όλοι μαζί να πορευθούμε στην Αγία Ανάσταση, όπως ο Κύριος και να ευχαριστήσουμε τον Θεό για όσο Αυτός μας χάρισε απλόχερα. Τα ωραία και τα απλά!

Με το Άγιο Φως να ζεσταίνει τις ψυχές όλων μας, είμαστε σίγουροι ότι το πνεύμα της Ορθοδοξίας θα μας βοηθήσει να διαβούμε με ασφάλεια τους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε.

Καλό Πάσχα!

Καλή Ανάσταση!

Υγεία και Ομόνοια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ