Ε.ΝΙ.Ε.Α για εγκαίνια εκλογικού κέντρου ΠΕΚΑΝ: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!

1
277

Ε.ΝΙ.Ε.Α

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη !

Ούτε δυο μέρες μετά την παταγώδη αποτυχία στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου δεν άντεξε ο απερχόμενος Δήμαρχος Νισύρου, για να ρίξει το γνωστό σε όλους μας δηλητήριο του.

Δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την επερχόμενη εκκωφαντική αποτυχία, που του επιφυλάσσουν οι συμπατριώτες μας στις 26 Μαΐου.

Τρέμει στην ιδέα ότι κάθε στιγμή που περνά, τον απομακρύνει από την περίπτωση της συνταξιοδότησης του από τον Δήμο Νισύρου.

Δεν αντέχει στη σκέψη ότι από το συν (+)210 θα βρεθεί σε λίγες μέρες στο πλην (-) … πολλούς !!!!!! ρεκόρ που επάξια θα τον κάνουν να διεκδικήσει μια θέση στο Βιβλίο Γκίνες !

Αδυνατεί να δεχτεί την ιδέα ότι θα είναι ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ στα γνωστά ιστορικά χρονικά της Νισύρου που θα κάνει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ στη θέση του Δημάρχου και μετά θα πάει σπίτι του.

Το ψέμα και τις ύβρεις τα έχει αναγάγει σε επιστήμη. Σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και δικοί του ψηφοφόροι απορούν με την αναίδεια του.

Μετά τις αποτυχημένες συναντήσεις του στην Αθήνα στη Ρόδο αλλά και στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου που ούτε μια φωτογραφία δεν τόλμησε να δημοσιεύσει , σε σχέση με τη δική μας μεγαλειώδη συγκέντρωση στη Ρόδο, τον έχουν αφηνιάσει.

Μιλά για μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και αυτοί οι λίγοι που είναι εκεί και έχουν προσωπική άποψη, επικοινωνούν μαζί μας και μας λένε ότι έχουμε δίκιο που τον κατηγορούμε σαν ψεύτη.

Μιλώντας για μας, μας αποκαλεί «συνονθύλευμα», χωρίς να εκτιμά ότι στις τάξεις μας έχουμε τουλάχιστον 8 συμπολίτες μας που στις προηγούμενες εκλογές ήταν μαζί του, και ευτυχώς κατάλαβαν πολύ νωρίς το ποιόν του. Και τουλάχιστον άλλους 6 που τον φοβούνται και δεν εκδηλώνονται δημόσια.

Ένας από τους λίγους Δημάρχους της μεταπολεμικής ιστορίας του νησιού μας που προκαλεί ΦΟΒΟ σε αρκετούς συμπατριώτες μας.

Ένας από τους λίγους Δημάρχους της μεταπολεμικής ιστορίας του νησιού μας που κρατά δέσμιους αρκετούς συμπολίτες μας για μικροσυμφέροντα και ψεύτικες υποσχέσεις .

Μας κατηγορεί για τη Γεωθερμία…

ΠΟΙΟΣ;;;;;

Αυτός για τον οποίο ψηφίστηκε νόμος που ενεργοποιήθηκε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ από τη ΔΕΗ, και μόνο για τον ορίσει καθηγητή ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ σε προσωποπαγή θέση στο Πανεπιστήμιο ΕΜΜΙΣΘΟ. ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΔΕΗ !!! Καταλαβαίνετε; ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ σε μια θέση που ακόμα και σήμερα ο ίδιος επικαλείται αν και ποτέ δεν την ανέλαβε ! Καταλαβαίνετε;… Εργοδότης του Δημάρχου Νισύρου η ΔΕΗ !!!

Μας κατηγορεί για την γεωθερμία…

ΠΟΙΟΣ;;;;

Αυτός που πριν ένα χρόνο σαν επικεφαλής ομάδας επιστημόνων, συνέταξε και δημοσίευσε σε επιστημονικό περιοδικό, ΜΕΛΕΤΗ για την αξιοποίηση του γεωθερμικού δυναμικού της Νισύρου, καταλήγοντας ότι «Τόσο η Ελληνική Κυβέρνηση, όσο και η Ε.Ε. πρέπει όσο γρήγορα γίνεται να αξιοποιήσουν το Γεωθερμικό δυναμικό της Νισύρου παράγοντας όχι 2 αλλά 10 MW !!!!

Μας κατηγορεί για σχέδια της ΔΕΗ (!) που δηλαδή θα κατασκευάσει εργοστάσιο Γεωθερμίας , που προφανώς του το έχουν πει, αφού όπως φαίνεται υπάρχει γραμμή επικοινωνίας μεταξύ τους.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια Απερχόμενε Δήμαρχε Νισύρου.

Μόνο σήμερα, επώνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγιναν ΔΥΟ καταγγελίες. Η μία αφορά τη θλιβερή κατάσταση στον χώρο του Ηφαιστείου με την τουριστική σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει, και η άλλη αφορά την απίστευτη κατάσταση στην μαρίνα των Πάλων, όπου ακόμα και σήμερα έρχονται και δεν μπορούν να ελλιμενιστούν κότερα.

Ευτυχώς που ο Νισύρικος λαός θα σας παραδώσει στην Ιστορία σε λίγες μέρες.

Ευτυχώς που έστω και τώρα θα αξιωθείτε να εκτελέσετε το έργο που σας ανέθεσε η ΔΕΗ.

Και επιτέλους την Γεωθερμία ξεχάστε την.

Ούτε εσείς ούτε η ΔΕΗ, ούτε η Πολιτεία θα καταφέρει να καταστρέψει το Νησί μας.

Η απόφαση μας, η απόφαση όλων των Νισύριων είναι «ΟΧΙ» σε κάθε τι που θα διαταράξει το περιβάλλον της Νισύρου.

Μεταφέρετε το και στους εργοδότες σας. Μην κάνετε όνειρα.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ

Ε.ΝΙ.Ε.Α

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κυριε ΚΟΚΕ!!! χαμηλωσε τους τονους μην αρχισει η ΠΕΚΑΝ και δημοσιευει τα χιλιαδες ευρω που εφυγαν με αντιδημαρχεια του δικού σου!! εκτος τους τονους υλικα απο την αποθηκη του Δημου………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ