Τούρκοι ψαράδες ανενόχλητοι βρίσκονται μια «ανάσα» από την Ψέριμο

1
435
Βίντεο-ντοκουμέντο με τους Τούρκους ψαράδες να βρίσκονται 300 μέτρα από τις ακτές του ελληνικού νησιού

Σε σοβαρές καταγγελίες προχωρούν οι Καλύμνιοι ψαράδες οι οποίοι υποστηρίζουν πώς Τούρκοισυνάδελφοί τους φτάνουν μια «ανάσα» από το νησί τους προκειμένου να ψαρέψουν.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν, παρά τις εκκλήσεις τους το λιμενικό δεν πλησιάζει ώστε να τους οδηγήσει έξω από τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσιεύει το newpost.gr, Τούρκοι ψαράδες καταγράφονται από τους Έλληνες να ψαρεύουν περίπου στα τριακόσια μέτρα από τις ακτές του νησιού.

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 24 Μαρτίου και δείχνει δυο τουρκικές μηχανότρατες να ψαρεύουν ανενόχλητες κοντά στις ακτές τιη Ψερίμου με ρότα προς την Αμμόγλωσα της Κω.

Οι Έλληνες ψαράδες κινήθηκαν προς το μέρος τους και τους ζήτησαν επιτακτικά να απομακρυνθούν, με τους Τούρκους ψαράδες να τους παρακολουθούν ατάραχοι και να τους φωτογραφίζουν μάλιστα τις κινήσεις τους.

Ο κύριος Σαρούκος, που ακούγεται στο βίντεο  πλάγιασε με το σκάφος του τα Τουρκικά ψαράδικα τους ζήτησε να απομακρυνθούν, λέγοντας τους, « ρε παιδιά τι κάνετε εδώ, τι κάνετε εδώ, εδώ είναι Ελλάδα, πηγαίνετε μέσα να δουλέψετε, εδώ δεν είναι Τουρκία».

Πηγή ethnos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προς τους φωνασκούντες ψαράδες... Τους κάλεσε ο Υπερπατριώτης ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ για σύσφιξη σχέσεων...

    Και μην τον αποκαλείτε ΔΟΣΊΛΟΓΟ, φορά φέσι για να μην τον κάψει ο ήλιος… ΣφΥΡΙΖΑ δεν μου θέλατε ζουντούβουλα;;; Τι τραβάς βρε Καραμήτρο με όλους αυτούς τους…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ