ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Χαράλαμπος Κόκκινος από Κω: Θα δώσουμε τη μάχη για τη βελτίωση της ζωής των νησιωτών

5
745

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Την ανακοίνωση της παράταξής του για τις Περιφερειακές Εκλογές που φιλοδοξεί υπηρετώντας του νησιώτες μας να δώσει τη μάχη ώστε να βελτιώσει τη ζωή τους έκανε σήμερα πλαισιωμένος από μέλη και φίλους της παράταξής του ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Κόκκινος.

Όπως τόνισε επιχειρεί να δώσει τη μάχη ενάντια στην παρακμή και την οπισθοδρόμηση να δώσει αγώνα ώστε να βάλει ένα λιθαράκι για να πάει ο τόπος μπροστά, καθώς θα είναι δύναμη προοπτικής και δημιουργίας

Επεσήμανε τις μνημονιακές πολιτικές που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια και την απραξία της σημερινής περιφερειακής αρχής. Αναφέρθηκε στην ανάγκη για έργα που θα βελτιώσουν τη ζωή των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών μας και τη διεκδίκηση από την κεντρική εξουσία των απολεσθέντων κινήτρων που υπήρχαν στην περιοχή μας, όπως αυτό των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.

Τόνισε την ανάγκη στήριξης του τουριστικού τομέα αλλά και την ανάπτυξη του πρωτογενή (γεωργία, κτηνοτροφία κ.τ.λ.).

Η παράταξη γεννήθηκε μέσα από τον Έλληνα πολίτη της καθημερινής προσπάθειας και του μόχθου και είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί με τους εκπροσώπους του χθες, της παρακμής και της οπισθοδρόμησης. Τέλος τόνισε ότι με τη συμμετοχή του αδέσμευτου και ανεξάρτητου συνδυασμού του στις περιφερειακές εκλογές θα επιδιώξει και να υπάρξει πολιτικός πολιτισμός, κάτι που μέχρι σήμερα δεν διαφαίνεται από συγκεκριμένους κύκλους που επενδύουν στη σκευωρία και τη λάσπη.

Πηγή BINTEO dhras.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα ρε Μπάμπη κρίμα σου ρίξανε λάσπη δεν έπρεπε να ασχοληθείς καθόλου που πας τώρα με τους τραλαλα του ΣΟΡΡΑΣ

  2. Η προσβολές και η εγωιστική στάση Χατζημαρκου,φέρνει τους νεοδημοκράτες…σε πολλές σκέψεις.

  3. Κοίτα που καταντάει ο άνθρωπος για μια καρέκλα! Με τα «εξώδικα Σώρρα» του φυλακισμένου Σώρρα θέλει να εξασφαλίσει θέση στο περιφεριακό συμβούλιο.
    ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ