Ελένη Μαυρογάλου: Και το «μεγαλείο» του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται

14
635

.

Και αφού κατέστρεψαν την Εθνική οικονομία και αφάνισαν τη μεσαία τάξη, στο παραπέντε της αναχώρησής τους ή, καλύτερα, του διωγμού τους από τους Έλληνες πολίτες, αποφάσισαν να πλήξουν και την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Από τη μία ανησυχούμε και αγωνιούμε ως λαός για την επικίνδυνη εξωτερική πολιτική τους και τις άκρως αποτρόπαιες δηλώσεις τους και παράλληλα νιώθουμε, επιτέλους, δικαίωση μιας και επήλθε η «απομυθοποίηση» της Αριστεράς, που πρέσβευε το ΣΥΡΙΖΑ. Και ευτυχώς δεν επήλθε μόνη της, αλλά από τους ίδιους τους θιασώτες της πολιτικής αυτής, αποδεικνύοντας το αντιλαϊκό της περιεχόμενο.

Και ενώ μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών και όλα τα δυσμενή επακόλουθα, όχι μόνο για τη Μακεδονία μας, αλλά για όλο το έθνος μας, το όνειδος και η επιπολαιότητα – ηθελημένη ή μη – δυστυχώς συνεχίζονται. Προ ολίγων ημερών ο κ. Κατρούγκαλος, εκπροσωπώντας την «Αριστερή» αυτή Κυβέρνηση, έδωσε έδαφος στη γείτονα χώρα, ώστε να μιλά για δικαίωση από τον ίδιο τον Έλληνα Υπουργό. Και εκεί που πια νομίζουμε ότι η κατάσταση δε μπορεί να γίνει χειρότερη, εμφανίζεται ένας κ. Τσιρώνης ο οποίος, με ευφράδεια και σιγουριά, μας διδάσκει ότι το ακριτικό μας Καστελλόριζο, το περήφανο μας Καστελλόριζο, «μετακόμισε».

Η επικινδυνότητα αυτής της Κυβέρνησης είναι πέραν από ξεκάθαρη, υπαρκτή και δυστυχώς ο αιφνιδιασμός σε φλέγοντα ζητήματα κυριαρχικών δικαιωμάτων δε σταματά. Κι ενώ θα έπρεπε να μιλούσαμε για στρατηγική διπλωματικών σχέσεων με τη γείτονα χώρα, η οποία παρεμπιπτόντως προκαλεί συνεχώς, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και να ανεχθούμε έναν ακόμη ανεύθυνο χειρισμό του ζητήματος.

Πρέπει, επιτέλους, κάποιος να απαντήσει, όχι στους γείτονες, αλλά στους κυρίους του ΣΥΡΙΖΑ, ότι όχι μόνο δεν υποχωρούμε στα εθνικά μας κεκτημένα, αλλά ότι πρέπει να υπερασπιζόμαστε με στρατηγική, αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Θεωρείται αδιανόητο μία Κυβέρνηση να ανοίγει η ίδια την όρεξη σε τρίτους για περαιτέρω διεκδικήσεις.

Για αυτό και ο ελληνικός λαός, τόσο οι Μακεδόνες, όσο και οι νησιώτες μας, πρέπει να αντισταθούν σε αυτό το όνειδος για τη χώρα μας και στις επικείμενες εκλογές να δώσουν μία ηχηρή και καταιγιστική απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είµαστε λαός που αρπάζεται µε το παραµικρό και τα καταπίνει όλα. Όλα!» είπε ο Στέλιος Ράμφος.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι δεν τα καταπίνουμε όλα! Οι αγώνες των προγόνων μας δεν ξεχνιούνται και δεν ξεπουλιώνται.

Ελένη Δ. Μαυρογάλου

Δικηγόρος LL.M.

Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Πάτμου

Πολιτικό Στέλεχος Νέας Δημοκρατίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 210.835.840 το χρέος της Νέας Δημοκρατίας σε τράπεζες, ο Μπουμπούκος ζητάει να διαγραφτεί, ο Κούλης μούγκα, αλλά θέλει να νοικοκυρέψει την Ελλάδα. Στα 418.000.000 ευρώ ανέρχονται οι οφειλές των κομμάτων στις τράπεζες. Όπως μάλιστα από αυτά τα τα 400 εκατ. προέρχονται από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ,

  2. Μας πτωχεύσατε. Μας ξευτελίσατε με το ΔΝΤ. Μας μειώσατε τους μισθούς και τις συντάξεις κατά 52% Και αντί να πείτε ένα συγνώμη μας κουνάτε και το δάκτυλο.

    • Αληθεια που είναι η τσιπα σου;Ποιος μας φτωχευσε;Ποιοι επερναν συνταξη από τα 45;Θες να αλαξει;Ποιος διοριζει αβερτα στο δημοσιο;Θελεις να αλαξει;Ποιος διωχνει επενδύσεις η τις εμποδιζει;Θελεις να αλαξει;Ποιος θελει 300 βουλευτες απλα να σηκωνουν το χερι;Θελεις να αλαξει;Ποιος θελει μονο κρατικα πανεπιστημεια και παραπαιδεια για να μπεις σε αυτά;Θες να αλαξει;Ποιος θελει τοσες υπηρεσίες κρατικες να εχουν παντα ζημειες και να πληρονουμε ολοι;Θελεις να αλαξει;Θελεις να σου λενε οι δανειστες τι να κανεις η να σφιξεις λιγο το κ@λο σου για να βγαλεις ακρη;Που ητανε ολοι αυτοι πουβ είναι σημερα Συριζα πρην από μερικα χρονια;Εκτος Ελλαδας και ηρθανε;Εδω ηταν παλι και κυβερνουσαν με αλλα ….ρουχα.Αληθεια απορω με καποιους ,αν δεν τους εχει δωασει μισθο ο Συριζα που ακομα στηριζουν αυτό το κομμα.

    • Ναι και ηρθε ο Συριζα και μας εβγαλε από τι κριση με αυξησεις.Ρε τι σας δινουν και πινετε;Ολα τα κρατη περασαν κριση…εδώ ηρθε καθυστερημένα και θελατε να την βγαλετε με αυξησεις .Μια χαρα…δωσε και αλλα Αλεξη αντεχουν αυτοι.Δωστους καμια βασιλοπιτα τα Χριστούγεννα και θα σου κανουν τουμπες.

  3. Ποια εισαι εσυ κυρια? Απο που ερεσαι και τη σκοπο εχεις και μας τα τσαμπουνας? Μπας και θες ψηφο για καπου? Ξαφνικα βγαινει ο καθενας και θυμαται τα λροβληματα μας και μας χαιρετα, και μας γραφει αρθρα κτλ. Αντε κατσετε ολοι στις δουλειες σας.

    • γιατί ρε άβουλο πλάσμα να κάτσει στη δουλειά της? Ο Καματερός το ειπε ξεκάθαρα και ο κατρουγκαλος..θα ξυπνήσεις ρε νούμερο και θα δεις την τουρκική σημαία και τι λες? είχαμε δουλειές? κανε πως κοιμάσαι και σκάσε η ΔΡΑΣΕ…

  4. Μετά το go back Mrs Merkel ,το σκίζουμε τα μνημονια ,τους χορούς στο Σύνταγμα , το δεν έχει σύνορα η θάλασσα , τους λαθρομετανάστες, τα hot spot , την λύση του δημογραφικού με την εκμετάλλευση των λαθρομεταναστών, την εκχώρηση της Μακεδονίας μας , τις περικοπές στις συντάξεις , τον φασισμό να μην παραιτούνται με 1.500.000 να διαδηλώνει έξω από το Σύνταγμα ,τις προσαγωγές πριν τις παρελάσεις ,το ότι όποιος τους πάει κοντρα είναι φασίστας κ ακροδεξιός, το Καστελόριζο , το Μακεδονία ξακουστή και πόσα άλλα …. Αδυνατω να πιστέψω ότι υπάρχουν ακόμα πολίτες χωρίς αμμεσο συμφέρον που υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ

  5. Δεν παιζεστε….κοψανε λεει περισσοτερο οι προηγούμενοι από το Συριζα σοβαρα;Του Συριζα είναι + στα προηγουμενα.Ποιος δεσμευσε ολη την κρατικη περιουσια για 100 χρονια δεν λετε.Ξερετε κατι εκει στο Συριζα πιο σπουδαιο;Η περιφανια και η αγαπη στην Ελλαδα ,που εσεις προδοσατε δεν πληρωνετε με Ευρω.

  6. κ Σταυροφόρε συμφωνούμε με όσα λες αλλά ο πιο πάνω από ότι καταλαβαίνω αναφέρει το ότι ξαφνικά όλοι είναι παρών ενώ τα χρόνια πριν είναι στην αφάνεια. Και έχει δίκιο, ποια κυρία Μαυρογαλου, Πίος κύριος τάδε κτλ. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας αυτοί. Βλέπω ανθρώπους κάθε μέρα σε καφέ κ δρόμους που δεν λένε καλημέρα κ τώρα που είναι υποψήφιοι κάνουν αιτήματα φιλίας και κερνάνε. Άντε μπράβο. Ξέρω ποιοι τρέχουν, ποιοι αγωνίζονται κ είναι παρών.

  7. Pou eisoun kuria mou otan to komma htan sta kato tou? Pou eisoun otan xreiazontan fones gia ta provlimata tou nisiou mas? Tora mkristimes mipos karekla? Toso vlakes mas pernate? ………………………

  8. Βολεμένο σκουλήκι η Νέα Δημοκρατία μαζί με τη Χρυσή Αυγή, ψήφισε μεταξύ άλλων υπέρ της κατάργησης του οκταώρου εργασίας ημερησίως σε 12ωρο,στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

  9. σκάνδαλο ρουσοπουλου
    σκάνδαλο βουλγαρακη
    σκάνδαλο ΟΣΕ
    siemens
    novartis
    και άλλα πολλά έχει πολλά η παράταξη σου κυρα μου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ