ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ από Κω: «Στηρίχθηκα και στηρίζομαι πάντα στον απλό πολίτη»

0
107

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : «Στηρίχθηκα και στηρίζομαι πάντα στον απλό πολίτη»

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο κινηματοθέατρο «Ορφέας» στην Κω, πραγματοποιήθηκε η πολιτική ομιλία και ο διάλογος του Μάνου Κόνσολα με τους πολίτες του νησιού.
Οι πολίτες της Κω επιβεβαίωσαν την ισχυρή και ειλικρινή σχέση τους με τον Μάνο Κόνσολα, με την παρουσία τους σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση με το Βουλευτή Δωδεκανήσου να επισημαίνει:
«Στηρίχθηκα και στηρίζομαι πάντα στον απλό πολίτη.
Σε όλους εσάς που με αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή, με αναδείξατε πρώτο βουλευτή όχι μόνο στο Νομό Δωδεκανήσου αλλά και στην καρδιά σας.
Αυτό κρατώ, αυτό δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ.
Το λέω και το πιστεύω, πολιτική χωρίς συναίσθημα δεν υπάρχει.
Στη σχέση με τον πολίτη πρέπει να κυριαρχεί η ειλικρίνεια».
Ο Μάνος Κόνσολας τόνισε ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών της Δωδεκανήσου απαιτεί πολιτική αλλαγή. Και ο εκφραστής και κορμός της λαϊκής απαίτησης για πολιτική αλλαγή είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η Νέα Δημοκρατία δεν έρχεται για να αποτελέσει απλά την επόμενη κυβέρνηση, αυτό που θέλουμε όλοι και αυτό για το οποίο αγωνιζόμαστε είναι να είναι μια καλή κυβέρνηση.
Μια κυβέρνηση που θα βάλει τη χώρα στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης, μια κυβέρνηση που θα μειώσει τους φόρους, μια κυβέρνηση που θα προχωρήσει σε βαθιές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, μια κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί την ασφάλεια του πολίτη και την εθνική μας αξιοπρέπεια».
Ο κ. Κόνσολας κατηγόρησε την κυβέρνηση για το γεγονός ότι επέλεξε να μετατρέψει την Κω σε χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων επισημαίνοντας ότι « δεν δημιουργείς τέτοιες δομές σε ένα νησί που δεν αποτελεί μόνο τουριστικό προορισμό, αλλά βρίσκεται και σε ένα ευαίσθητο εθνικό χώρο.
Αναφέρθηκε επίσης στις μεγάλες καθυστερήσεις στα έργα της αποκατάστασης των ζημιών από τους σεισμούς, στο λιμάνι και στους αρχαιολογικούς χώρους ενώ έθεσε και ζήτημα ανταποδοτικότητας των εσόδων, που εισπράττει το Κράτος από τους αρχαιολογικούς χώρους της Κω, τονίζοντας ότι κάποια από αυτά τα χρήματα θα πρέπει, δεσμευτικά, να διατίθενται για τη συντήρηση και ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Κω.
Ο Μάνος Κόνσολας αναφέρθηκε και στις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για τον τουρισμό, όπως:
-Η αποκλιμάκωση των φορολογικών και εργοδοτικών συντελεστών.
-Η άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% από το 24% που είναι σήμερα.
-Η κατάργηση του φόρου διαμονής.
-Η οριζόντια μείωση κατά 30% του ΕΝΦΙΑ για όλους.
-Ενίσχυση της κρουαζιέρας, με άρση όλων των αντικινήτρων και την παραχώρηση λιμενικών εγκαταστάσεων σε εταιρείες κρουαζιέρας για να αναπτύξουν υποδομές και υπηρεσίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ