ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: Εντείνει την πίεση προς Υπουργείο Πολιτισμού για την διάσωση των μνημείων της Κω από τις ζημιές του σεισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

12
405

ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: Εντείνει την πίεση προς Υπουργείο Πολιτισμού για την

διάσωση των μνημείων της Κω από τις ζημιές του σεισμού.

Μιλώντας σήμερα στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής όπου συζητήθηκε το θέμα: «Περιφερειακή Πολιτισμική Πολιτική», ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός ζήτησε «εμφατικά« από την Υπουργό Πολιτισμού κα Ζορμπά την επίσπευση των διαδικασιών διάσωσης των μνημείων που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό της Κω της 21ης Ιουλίου 2017 γιατί πολλά από αυτά δεν είναι μόνο μουσειακά αλλά και χρηστικά.

Σε αυτό το θέμα ζήτησε να δοθεί προτεραιότητα παράλληλα με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο η Χώρα Πάτμου, όσο και η μεσαιωνική πόλη της Ρόδου αλλά και τα υπόλοιπα νησιά.

Γραφείο Τύπου

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην εντείνεις τόσο πολύ ,,,,,βρε ΨΕΎΤΗ ΛΑΪΚΙΣΤΉ ΚΩΛΟΤΟΎΜΠΑ, θα σου φύγει τίποτα...

    Πόσο ακόμα ψέματα, υποσχέσεις και έργα στα χαρτιά τρις μήνες πριν τις εκλογές που δεν θα αρχίσουν πότε Κάπτεν Ηλία ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρε. Το μόνο έργο που θα αφήσει η μίζερη παρουσία σου στην πολιτική σκηνή θα είναι το στρατόπεδο μόνιμης διαμονής ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ… Όλα τα άλλα που κατά καιρούς εξαγγέλλεις φούμαρα και μπόλικα άχυρα για να φάνε τα ζωντανά που έκαναν έναν άχρηστο λαϊκιστή βουλευτή της πλάκας … ®Νυχτοκαβαλάρης©

  2. εδώ έχουμε γίνει ρεζίλι των σκυλιών κοντεύουν 2 χρόνια από τον σεισμό και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα, στον τρίτο τουριστικό προορισμό που φέρνει ένα σωρό χρήματα στον τόπο και στη χώρα, στη θέση σου θα έλεγα πως ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΟΤΣΙΑ ΕΧΕΙΣ

  3. Στη Μυτιλήνη δόθηκαν οι αποζημιώσεις απο τον ΔΗΜΟ στις επιχειρήσεις από τον σεισμό. Στην Κω πότε;

    Για την ΚΩ ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
    Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.

  4. ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΑΔΙΚΑ ΚΤΥΠΙΕΣΑΙ, ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΒΑΛΕΣΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ. ΞΑΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΚΩΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ. ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΝ <> ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΩΟΣ. ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ? ΡΕ ΗΛΙΑ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ η ΣΕ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΗ ??????

  5. ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΒΡΕ….. ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΙΕΣΗ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ!!!!!!!!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!

  6. ΚΑΛΑ ΚΑΜΑΤΕΡΕ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ ΞΕΧΥΛΙΣΕ!!!!!!!!! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΡΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΑΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΠΑΡΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΠΙΑ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ