Συλλαλητήριο-ειρηνική διαμαρτυρία υπέρ της Μακεδονίας Κυριακή μεσημέρι στην Κάλυμνο υπό την αιγίδα της Ι.Μητρόπολης.

6
587

Αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019,  στο ισόγειο του Αναγνωστηρίου -Πνευματικού κέντρου Καλύμνου στις 12.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις -συλλαλητήριο-ειρηνική διαμαρτυρία υπέρ της Μακεδονίας με τις ευλογίες του Ποιμενάρχου Μητροπολίτη κ.κ Παϊσίου.

Δείτε το σχετικό μήνυμα του Μητροπολίτη.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε δημόσιε υπάλληλε που σε πληρώνω από την τζέπη μου η εκκλησία παραμένει ακόμη ένας θεσμός που δεν ασχολείται με την πολιτική. Μην αμαυρώνεις το ήδη μαύρο (εκτός ελαχίστων) παρελθόν της. Μην πιστεύεις την ΝΔ ο Μητσοτάκης θα είναι αυτός που θα κάνει τον διαχωρισμό εκκλησίας κράτους είναι υποχρέωση του. Δεν σε είδα να καλείς κόσμο κατά των μνημονίων. Δεν αντιλήφθηκα κάτι υπέρ των προσφύγων που πνίγονται. Με τις άφρονες πράξεις γεμίσαμε φασίστες και υποκριτές. Ο Θεός θα σε κρίνει όπως όλους μας.

    • Εσύ Αλαλάζον κύμβαλον, Ο Ρολος των Ποιμένων του Εθνους είναι να είναι Μπροστάρηδες και να

      καθοδηγούν τον λαό! Δεν είναι Υπάλληλος σου, χάρη σου κάνει. Η περιουσία της εκκλησίας υποθηκεύτηκε από τα διεθνή λαμόγια, μέσω των ντόπιων εθνομηδενιστών για να είσαι αυθάδης εσύ τώρα. Και μη μπλέκεις τα «προσφυγάκια» των funds με την ιερωσύνη, ιερόσυλε. Σώπασε κύμβαλο ξεγάνωτο.

  2. Είδαμε όλοι τι έγινε στο Σύνταγμα όπου όλα τα συστημικά κανάλια έκαναν εμπάργκο αναδεικνύοντας μια πλέον πραγματικότητα! Η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να μιλά για δημοκρατία! Ζούμε ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

  3. Το κόκκινο παρακράτος χτύπησε μικρά παιδιά γυναίκες γέροντες

    Φάνηκε σήμερα στο Σύνταγμα ποιοι είναι οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ!

  4. Βάλανε παρακρατικούς να χτυπάνε παιδάκια…! Στον σεβασμιότατο Καλύμνου κ.κ. Παίσιο λέμε ΑΞΙΟΣ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ