«ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ» Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΟΝΙΑΔΩΝ Χρηματισμοί, εκβιασμοί κοριτσιών και περίεργοι πνιγμοί

0
1088

Απασφάλισε κατά των φονιάδων: Χρηματισμούς, εκβιασμούς κοριτσιών και περίεργους πνιγμούς καταγγέλλει ο χαροκαμένος πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Νέες καταγγελίες για τη δράση των δύο νεαρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της κόρης του στις 27 Νοεμβρίου στη Ρόδο έκανε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με τον χαροκαμένο πατέρα, ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ. έπαιρνε χρήματα από τον 21χρονο Ροδίτη Μανώλη Κ.

«Αυτό που εγώ υποψιάζομαι είναι ότι την πλησίασε ο ένας, ο Αλβανός, ο οποίος πιθανολογώ χρηματοδοτούνταν από τον Ροδίτη να κάνουν τέτοια δουλειά. Δεν ξέρω κατά πόσο υπήρχαν και άλλα άτομα. Και ακόμα υποψιάζομαι ότι είχαν και άλλα άτομα, ίσως πιο νεαρά, εκεί της παρέας τους, ενδεχομένως με χαπάκια, υπνωτικά, με κάποια από αυτά που κυκλοφορούν τα περίεργα σε αυτά τα τουριστικά μέρη. Εκαναν τις βρομοδουλειές τους, μετά εκβίαζαν και έριχναν στα δίχτυα τους αυτά τα κοριτσόπουλα» είπε χαρακτηριστικά στο δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Τοπαλούδης, που ζει με τη σύζυγο και τον γιο του στο Διδυμότειχο, και πρόσθεσε: «Εκβίαζαν κάποιες κοπέλες, ενδεχομένως κάποιο άτομο να αυτοκτόνησε, ακόμη και να υπήρχαν και κάποιοι περίεργοι πνιγμοί… Ολα αυτά θέλουν διερεύνηση κι εγώ δεν μπορώ να κάνω τον ντετέκτιβ. Τη δράση αυτή τη γνώριζαν κάποιες Αρχές. Αυτά έπρεπε να διερευνηθούν, έπρεπε οι γονείς να ενδιαφερθούν και όχι να προσπαθούν να κουκουλώσουν κάποια πράγματα με κάποιους τρόπους δικούς τους».

Στο μεταξύ, ενδιαφέρουσα είναι η νέα μαρτυρία που προέρχεται από μια κοπέλα, η οποία αποκάλυψε ότι ο Ροδίτης τής είχε τηλεφωνήσει μόλις δύο μέρες πριν βρεθεί νεκρή η Ελένη και της είχε προτείνει να πάνε να καθίσουν στο σπίτι του στους Πεύκους με έναν φίλο του: «Με πήγε στην παραλία και εκεί μου έπιανε το κεφάλι, είχε βάλει τα χέρια του στα πόδια μου και με πλησίαζε για να κάνουμε κάτι (…) Φώναζα, του έλεγα: “Ασε με, θέλω να πάω σπίτι”. Αυτός πάλι προσπαθούσε, τα χέρια του δεν τα έβγαζε από τα πόδια μου, ήταν σαν να με έπνιγε και κάποιο τρόπο…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η νεαρή κοπέλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ