Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου Σαντορινιός – Καματερός: «σάρξ εκ της σαρκός μας»

7
175

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου Σαντορινιός – Καματερός

 

Παραγωγικές συναντήσεις είχε το Σαββατοκύριακο στη Ρόδο ο βουλευτής Ηλίας Καματερός.

Το πρωί της Κυριακής εκπροσώπησε τη Βουλή στις επετειακές εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης.

Στην συνέχεια, μαζί με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό, παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, με θέμα τον Προϋπολογισμό του 2017.

Στην σημαντική αυτή συνεδρίαση οι εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων αναφέρθηκαν στην ευκαιρία που δίνεται στα νησιά μας, με την δημιουργία του Υφυπουργείου Νησιωτικής Πολιτικής, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους αλλά και στο ότι στη θέση του Υφυπουργού είναι ο Νεκτάριος Σαντορινιός, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος ο οποίος εξήρε και την «πρωτοβουλία» του Ηλία Καματερού για την ανάδειξη της νησιωτικότητας.

«Είναι και οι δύο σάρξ εκ της σαρκός μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο της συζήτησης ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στις επικείμενες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για μέτρα νησιωτικότητας και ο Ηλίας Καματερός τόνισε ότι «στόχος μας είναι η σύμπτυξη μετώπου» για τις διεκδικήσεις των νησιωτών.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΜΑΤΕΡΕ, σε περιμένουμε όλοι να έρθεις στο δημοτικό συμβούλιο του Πυλιού, πρέπει Να σε ευχαριστήσουμε για την επέκταση

    Μην είστε αχάριστοι συγχωριανοί, ο κοντός τόσο έτρεξε για να μας φορτώσει το ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ και τώρα κατάφερε να αρχίσει και η επέκταση του από 1.000 σε 2.500 ΛΑΘΡΟ. Έλα βρε Ηλία, μην φοβάσαι…

  2. Τάζει ΞΑΝΑ την ΚΑΡΑΜΕΛΑ της νησιωτικότητας ο....ΨΗΛΟΣ. ΟΜΩΣ από 1/1/17 24% ΦΠΑ, αύξηση εισιτηρίων, καυσίμων, μείωση μισθών-συντάξεων...

    Φτάνει βρεεεεεέ με ΦΠΑ 24% ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, με πανάκριβες μεταφορές και εισιτήρια, με τους γιατρούς που όλο έρχονται και όλο χάνουν τον δρόμο. Θα μείνετε στην ιστορία για την ανικανότητα σας, η κυβέρνηση της ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ, τα ΨΈΜΑΤΑ, τον ΛΑΪΚΙΣΜΟ και το στρατόπεδο ΛΑΘΡΟ στο Αμανιού.

  3. ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΑΤΡΟ η κυβέρνηση της ΨΕΥΤΙΑΣ, του ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ και της ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ, ο ΜΗΛΙΟΣ στην κατάλληλη θέση με μπόλικο ΠΑΡΑΔΑΚΙ…

    Ο Γιάννης Μηλιός διορίστηκε Πρόεδρος του ΔΣ του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου!!!» Από Υπουργό οικονομικών που τον προόριζαν πριν τις εκλογές, μετά τα σκάνδαλα στην διοίκηση του Πανεπιστημίου και την σαλεμένη κόρη του με την Ferrari τώρα που ξεχάστηκαν τα καμώματα του, διορίζεται και αυτός με έναν παχυλό μισθό στην κατάλληλη θέση, σαν τις γκομενίτσες του ΣφΥΡΙΖΑ που την μία την έκανε ο ΤΣΙΠρΑΣ «υπουργό ΕΡΓΑΣΙΑΣ χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ της και την άλλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ που της έκανε διευθύντρια του Γραφείου Πρωθυπουργού !!! στην Θεσσαλονίκη με 2.500 ευρώ καθαρά τον μήνα…» Όπως λέει ο λαός μας… το Μ@ΥΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ…

  4. Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ο διορισμός της διευθύντριας, του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη Κατερίνας Νοτοπούλου, μετά και τα εγκαίνιά του το περασμένο Σάββατο.
    Η κυρία Νοτοπούλου, σύμφωνα με το ΦΕΚ διορίζεται από 23.11.2016 στη θέση της «Προϊσταμένης στο Γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού» και θα αμείβεται με τις «κάθε είδους αποδοχές που αντιστοιχούν κάθε φορά στον 1ο βαθμό της κατηγορίας ειδικών θέσεων».
    Όπως προβλέπει η εγκύκλιος 2/1015/ΔΕΠ (5-1-2016) του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη για το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, ο μισθός «ειδικών θέσεων 1ου βαθμού» διαμορφώνεται ως εξής (σελίδα 7 της εγκυκλίου):

  5. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ο ΣΥΡΙΖΑ! 2 http://www.makeleio.gr/προκλητικοσ-ο-συριζα-δείτε-πόσος-είνα/

    Με τις διατάξεις της παρ. 7 ορίζεται ότι οι μηνιαίες αποδοχές των προϊσταμένων των ειδικών γραφείων της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού, είναι ίσες με αυτές των υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων 1ου βαθμού. Δηλαδή ο βασικός μισθός τους ορίζεται στο ποσό των 1.960 € μηνιαίως, ενώ παράλληλα δικαιούνται και το επίδομα θέσης ευθύνης (600 €), δηλαδή συνολικά 2.560 ευρώ!
    Στις αμοιβές αυτές προστίθενται και αυτές πέραν του νομίμου ωραρίου εργασίας και πιθανώς και «αποζημίωσης η οποία συνδέεται με την άσκηση ιδιαίτερων ή σημαντικών καθηκόντων (job based remuneration)».

  6. Βρε, βρε, βρε, σαν τα… χιόνια (των Άλπεων, όπου συνηθίζει να κάνει τις χλιδάτες χριστουγεννιάτικες διακοπές της η κόρη του…). Ο κομμουνιστής Μηλιός, λοιπόν, πρώην υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που είχε παραιτηθεί καταγγέλλοντας ότι το κόμμα του δεν διαπραγματεύθηκε με τους «δανειστές» βάσει του προγράμματός του, αλλά παραδόθηκε άνευ όρων στις ορέξεις τους, παραδόθηκε με την σειρά του στην κρυφή γοητεία της εξουσίας και διορίστηκε πρόεδρος στο Φεστιβάλ Αθηνών, μετά από απόφαση της υπουργού Πολιτισμού – προφανώς κατόπιν σχετικής οδηγίας του mister Tsipra.
    Σίγουρα δε, ο μισθός του θα είναι παχυλός, όπως πρέπει σ’ έναν πρόεδρο…
    (ΥΓ) 1: Λέτε να έγινε τυχαία ο διορισμός παραμονές Χριστουγέννων; Λέτε να… καθάρισε η κόρη του, που χρειάζεται επειγόντως φράγκα για να ξαναδεί… άσπρη μέρα στα χλιδάτα σαλέ των Άλπεων, εν όψει εορτών;

  7. (ΥΓ) 2: Ή μήπως ο ξεχασμένος Μηλιός απείλησε να κάνει τίποτα αποκαλύψεις για εκείνο το ταξίδι του mister Tsipra στην Αμέρικα, τον Δεκέμβριο του 2012, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος; Για το οποίο, οι… κακές γλώσσες λένε πως έγινε για να δώσει εξετάσεις στα μεγάλα αφεντικά, αν κάνει για πρωθυπουργός της Μπανανίας τους…
    (ΥΓ) 3: Βολευτείτε σύντροφοι, βολευτείτε! Κι εσείς «κοροϊδάκια» Έλληνες φορολογούμενοι, πληρώστε και ξαναπληρώστε για να βολεύονται τα συντρόφια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ