Ο 27χρονος Νίκος Διακομιχάλης από τη Νίσυρο νέος Πρόεδρος της Νεολαίας των ΑΝΕΛ

12
2709

Με… Νησιώτικο αέρα συνεχίζει ο Καμμένος.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας & Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, εκτός από την ιδιαίτερη καταγωγή του και την ιδιαίτερη ευαισθησία που δείχνει για τα Ελληνικά Νησιά, πλέον απέκτησε έναν ακόμα δεσμό καθώς ο νέος Πρόεδρος της Νεολαίας του κόμματος του (Ν.Α.ΕΛ.), ο 27χρονος Νίκος Διακομιχάλης, κατάγεται από τη Νίσυρο.

Ο Δωδεκανήσιος Νίκος εκλέχθηκε ομόφωνα Πρόεδρος της Ν.Α.ΕΛ στο συνέδριο της οργάνωσης στις 15 Δεκεμβρίου.

Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ανέφερε μεταξύ άλλων, πως η Νεολαία των ΑΝΕΛ είναι μια Πατριωτική Νεολαία, απηύθυνε κάλεσμα στην κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες για στήριξη των νέων που θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια.

Ενώ ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση πως η Ν.Α.ΕΛ. δεν θα φοβηθεί να συγκρουστεί με οποιονδήποτε παραβιάσει τις βασικές αρχές και αξίες του Κινήματος.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν θα φοβηθεί να συγκρουστεί και ο ίδιος ??? Με ποιον δηλαδή συγκρούστηκε μέχρι σήμερα και τι έχει προσφέρει στην που στα 27 του μοιράζει υποσχέσεις???

    • Διάβασες εσύ κάποια υπόσχεση? Τον γνωρίζεις καθόλου για να ξέρεις τί έχει κάνει μέχρι τώρα?

    • Διάβασες εσύ να έχει υποσχεθεί κάτι? Τον γνωρίζεις και ξέρεις τί έχει κάνει μέχρι τώρα?

    • Διάβασες κάποια υπόσχεση κ. Ανώνυμε? Και πού ξέρεις εσύ αν έχει συγκρουστεί στο παρελθόν και με ποιους???

  2. Απορια…….ειχε αντιπαλο η ηταν ο μοναδικος υποψήφιος;Κριμα μια χαρα παληκαρι να μπλεξει με τις….κοτες τις λυρτες και τις μακροπουπουλατες.

  3. Διάβασες πουθενά κάποια υπόσχεση κ. Ανώνυμε? Και πού ξέρεις εσύ αν έχει συγκρουστεί και με ποιους στο παρελθόν????

  4. Διάβασες κάπου καμιά υπόσχεση κ. Ανώνυμε? Πώς ξέρεις αν έχει και με ποιους και πότε συγκρουστεί? Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις μπορώ να σε ενημερώσω.

  5. Πού και ποιες υποσχέσεις διαβάσατε?
    Πώς γνωρίζετε αν και με ποιους έχει συγκρουστεί?
    Η Νίσυρος είναι «κακομοίρα» επειδή έχει τέτοια παιδιά που τολμούν και αγωνίζονται για το μέλλον του τόπου???
    Το «φτωχό μου παιδί» προφανώς αποτελεί χαρακτηρισμό «Εξ ιδίων κρίνοντα» λόγω περιορισμένης νοητικής ικανότητας και σκέψης…..

  6. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ….ΑΚΙΕΣ….ΑΝΤΕ ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ….ΟΡΓΙΟ!!!!

  7. Σε ένα χώρο που προσπαθεί η Νεολαία να φέρει νέες ιδέες και να πολεμήσει για τα πιστεύω της ,τις αξιες της και να σας πάει ένα βήμα μπροστά …. Πάλι έρχεστε εσείς οι » μορφωμένοι » και ακομπλεξαριστοι να τον κρίνετε … Αν διαβάσατε κάπου δημοσιεύσεις του ας τις αναρτήσετε . Αν δεν κάνει για τα δικά σας νεοφιλελεύθερα δεδομένα ο » κακομοιρος » από την Νίσυρο βγείτε και παλέψτε και μην κάθεστε πίσω από τα πληκτρολόγια σας και σχολιάζεται . Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ