Δημήτρης Σαββαΐδης: Ένας Ροδίτης μπάρμαν στην… κορυφή του κόσμου!

0
390

Ακόμα μια τεράστια διάκριση κατάφερε να κατακτήσει προχθές ο μπάρμαν Δημήτρης Σαββαΐδης από τη  Λίνδο. Πήρε την πρώτη θέση στην τελική φάση του Monin Cup 2018 στο Παρίσι, φτιάχνοντας το καλύτερο κοκτέιλ ανάμεσα σε 47 διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο!

Πρόκειται για τον κορυφαίο διαγωνισμό του είδους, στον οποίο συμμετέχουν οι νικητές από όλες τις χώρες στις οποίες έχει παρουσία η παγκοσμίως γνωστή εταιρεία εμπορίας τροφίμων, ποτών και σιροπιών, Monin.

Ο Ροδίτης μπάρμαν που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στη Σκωτία, κέρδισε στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη τον αντίστοιχο διαγωνισμό σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, καταφέρνοντας να εκπροσωπήσει τη χώρα στην τελική φάση στη Γαλλία.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της επιτυχίας του, θα πρέπει να σημειωθεί ότι χρειάστηκε να νικήσει πρώτα στους αντίστοιχους περιφερειακούς αγώνες και έπειτα να κάνει το ίδιο και στην τελική φάση της χώρας, εκεί όπου συμμετείχαν οι καλύτεροι μπάρμαν από τη Βόρεια, τη Δυτική, την Κεντρική Αγγλία, καθώς επίσης και από το Λονδίνο.

Ο Dimi Savvaidis όπως τον αποκαλούν οι Βρετανοί ξεκίνησε το bartending στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λίνδο σε ηλικία μόλις 17 ετών, ενώ σήμερα κατοικεί μόνιμα στο Νταντί της Σκωτίας και εργάζεται σε ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα της περιοχής, με την ονομασία The King of Islington.

Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα «Scottish Licensed Trade News» είχε πει αμέσως μετά την πρώτη επιτυχία του στη  Μεγάλη Βρετανία, ότι είναι «συγκλονισμένος, ενθουσιασμένος και υπερήφανος που συνεργάστηκε με τη  Monin».

Πηγή: rodiaki.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ