Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Διευθυντής σχολείου καθαρίζει από μόνος του τις τουαλέτες των παιδιών

Διευθυντής σχολείου καθαρίζει από μόνος του τις τουαλέτες των παιδιών

0
536

Σε απόγνωση βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό διευθυντής σχολικού συγκροτήματος αλλά και γονείς των παιδιών που φοιτούν σε αυτό, εξαιτίας της πλημμελούς όπως καταγγέλλει καθαριότητας που γίνεται στο σχολείο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλαπλοί κίνδυνοι για εκατοντάδες παιδιά που φοιτούν σε αυτό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για συγκρότημα δημοτικού σχολείου εντός της πόλεως Ρόδου, οι τουαλέτες αλλά και οι τάξεις του οποίου δεν καθαρίζονται με σωστό τρόπο όπως καταγγέλλει ο διευθυντής, γεγονός που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση του ίδιου αλλά και των γονέων του ίδιου συγκροτήματος.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει – σημειώνει ο διευθυντής που μίλησε χθες στη «Ροδιακή».  Έχω επικοινωνήσει με κάθε αρμόδιο, σε κάθε υπηρεσία και σε κάθε βαθμό.

Μιλάμε για ένα σχολείο που εξαιτίας των απουσιών που καταγράφει η καθαρίστρια, σε ώρες και μέρες, βρίσκεται σε πολύ άθλια κατάσταση σε ότι αφορά την καθαριότητα, ειδικά στις τουαλέτες.

Έχω φθάσει στο σημείο να καθαρίζω εγώ ο ίδιος τις τουαλέτες. Για να μην αρρωστήσουν τα παιδιά, για να μην αρρωστήσουμε όλοι μας. Σήκωσα τηλέφωνα, ενημέρωσα τους αρμόδιους τους δήμου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο. Έκανα έγγραφα και αναφορές προς κάθε κατεύθυνση.

Ζήτησα νέα καθαρίστρια, ή να ενισχυθεί το σχολείο τις μέρες τουλάχιστον που απουσιάζει. Δεν έγινε τίποτα.
Μιλάμε δηλαδή θα ζητήματα δημόσιας υγείας, γι αυτό και ανησυχώ.

Το ίδιο κι οι συνάδελφοί μου αλλά και οι εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων. Τι άλλο δηλαδή θα πρέπει να κάνουμε. Ειλικρινά, δεν το έχω συναντήσει ποτέ ξανά αυτό το γεγονός» κατέληξε ο διευθυντής του σχολικού συγκροτήματος.

rodiaki.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ