Ταλαιπωρία 30 τουριστών με προορισμό την Κάλυμνο αφού λόγω καθυστέρησης της πτήσης και αναχώρησης του σκάφους ξέμειναν στο Μαστιχάρι

0
2607

Ταλαιπωρία για 30 τουρίστες με προορισμό την Κάλυμνο, αφού λόγω καθυστέρησης άφιξης της πτήσης στο αεροδρόμιο Κω κατά 2 ώρες και την αναχώρηση του ταχύπλοου σκάφους χωρίς να τους περιμένει ,τους ανάγκασε να ξεμείνουν στο Μαστιχάρι .

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ KALYDNA ISLAND HOTEL

Από το KALYDNA ISLAND HOTEL αναρτήθηκε στο fb η παρακάτω δημοσίευση σχετικά με το περιστατικό την οποία παραθέτουμε αυτούσια

Εχθές το βράδυ βιώσαμε μια απαράδεκτη κατάσταση η οποία αποδεικνύει την έλλειψη ενδιαφέροντος και σοβαρότητας όλων των υπευθύνων του Δήμου μας για τον τουρισμό της Καλύμνου!
Εχθές το βράδυ περιμέναμε από τη Σουηδία 30 πελάτες οι οποίοι θα έφθαναν στην Κω στις 22.30 και θα μεταφέρονταν στην Κάλυμνο με το τελευταίο δρομολόγιο με το Ηλίας Τ. στις 23.30.Δυστυχώς η πτήση τους είχε 2 ώρες καθυστέρηση με αποτέλεσμα να προσγειωθούν στις 00.20. Από το απόγευμα που μάθαμε για την καθυστέρηση της πτήσης μιλήσαμε επανειλημμένα με τον καπετάνιο του Ηλίας Τ. ο οποίος μας υποσχέθηκε ότι θα περιμένει. Το αποτέλεσμα ήταν να σηκωθεί να φύγει στις 23.55, ενημερώνοντάς μας για την αναχώρησή του αφού αναχώρησε!!
Συνέπεια αυτού ήταν 30 ηλικιωμένοι άνθρωποι απελπισμένοι στο Μαστιχάρι στη 1.20 τα ξημερώματα να μην ξέρουν τι να κάνουν!!
Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται 26 χρόνια στην Κάλυμνο περίπου 8 φορές το χρόνο την οποία αγαπούν και τιμούν αλλά πραγματικά νιώθουν αγανακτισμένοι γιατί αυτό δεν τους συμβαίνει για πρώτη φορά!
Δεν είναι δυνατόν το τελευταίο δρομολόγιο από Μαστιχάρι για Κάλυμνο να μην έχει την υποχρέωση να περιμένει τις βραδινές πτήσεις έστω και αν έχουν καθυστέρηση!
Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι αυτό είναι ντροπή και αίσχος για ένα προορισμό που θέλει να λέγεται τουριστικός και παγκόσμιος προορισμός αναρρίχησης!!

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ kalymnos-news.gr 

Το kalymnos-news.gr για την πληρότητα του ρεπορτάζ του, επικοινώνησε τόσο με το καπετάνιο του «ΗΛΙΑ Τ» και με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, όσο και με την εκπρόσωπο του KALYDNA ISLAND HOTEL

Τι λέει ο Καπετάνιος

Ο Καπετάνιος του «ΗΛΙΑΣ Τ» μας είπε  ότι ενημερώθηκε από τρίτο πρόσωπο και όχι από την εκπρόσωπο του Ξενοδοχείου  για την καθυστέρηση της πτήσης και του είπε ότι θα αναμένει, εφόσον του γνωρίσουν την ακριβή ώρα άφιξης και εφόσον δεν υπήρχαν αντιδράσεις από τους επιβάτες που ήδη είχαν επιβιβαστεί . Αυτό όμως δεν έγινε ,δεν ενημερώθηκε για την ακριβή ώρα άφιξης της πτήσης με αποτέλεσμα λίγο πριν τις 12.00 το βράδυ και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας  αλλά και των διαμαρτυριών των 70 επιβατών που βρισκόντουσαν εντός του σκάφους, αναχώρησε για την εκτέλεση του δρομολογίου προς Κάλυμνο, ενημερώνοντας το άτομο το οποίο είχε επικοινωνήσει μαζί του. Στη συνέχεια και μετά την αναχώρηση του, επικοινώνησε μαζί του η εκπρόσωπος του Ξενοδοχείου η οποία τον ενημέρωσε για την άφιξη της πτήσης στις 12.20

Ο εκπρόσωπος της «ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ»

Ο εκπρόσωπος της «ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ» μας επιβεβαίωσε αυτά που ανέφερε ο καπετάνιος, ενώ προσέθεσε, ότι η Εταιρεία σε παρόμοιες περιπτώσεις και στα πλαίσια εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, εφόσον γνωρίζει την ακριβή ώρα άφιξης των επιβατών καθυστερεί την αναχώρηση του σκάφους όσο απαιτείται, εφόσον δεν υπάρχει και αντίδραση από τους άλλους επιβάτες. Στην χθεσινή περίπτωση δεν υπήρξε  ακριβή ενημέρωση, εξαντλήθηκαν τα όρια αναμονής  και προς αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας και διαμαρτυριών των 70 επιβατών που βρισκόντουσαν στο σκάφος, αυτό αναχώρησε στις 12.00 το βράδυ.

Κλείνοντας είπε, ότι το Ξενοδοχείο για την εξυπηρέτηση των πελατών του και γνωρίζοντας την καθυστέρηση που υπήρχε στην άφιξη της πτήσης όφειλε να ναυλώσει σκάφος για να τους μεταφέρει.

Η εκπρόσωπος του ξενοδοχείου

Η εκπρόσωπος του ξενοδοχείου αναφέρθηκε στην μεγάλη ταλαιπωρία των πελατών, επανέλαβε τα όσα αναγράφονται στην ανάρτηση και παραθέσαμε παραπάνω, ενώ για την μη πρόβλεψη ναύλωσης σκάφους, είπε ότι αυτό δεν έγινε, διότι υπήρχε η διαβεβαίωση του καπετάνιου ότι θα τους ανέμενε. Όταν έφυγε το σκάφος  χωρίς να τους αναμένει,ήταν πλέον αργά για να γίνει ναύλωση άλλου σκάφους.

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ