Θεώνη Λειβαδάρου: Η υπουργοποίηση της Νοτοπούλου

5
978

Γράφει η
Θεώνη Λειβαδάρου

Κάποιοι ίσως να παρεξηγηθούν να πουν ότι θέλουν αλλά…
Ξεκαθαρίζω την θέση μου.

Προέρχομαι από την ΟΝΝΕΔ την οικογένεια της ΝΔ και ποτέ δεν το έκρυψα.
Βλέποντας στα social media όλα αυτά που γράφονται για την νέα υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κα Νοτοπούλου μόνο ως ρατσιστικά και κακίες μπορώ να τα πάρω για μια γυναίκα, νέο άνθρωπο στην πολιτική.
Όχι δεν με ενοχλεί καθόλου αν ήταν πριν καθαρίστρια, τουλάχιστον δούλευε αντίθετα με κάποιους άλλους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους.
Όχι δεν με ενοχλεί γιατί υπάρχουν σε άλλες κομματικές οργανώσεις άλλες που η μόνη «δουλειά»που έχουν κάνει είναι τα καλλιστεία και με ότι συνεπάγεται…

Όχι δεν με ενοχλεί που έγινε υφυπουργός. Ίσα ίσα χαιρετώ την επιλογή του πρωθυπουργού να δίνει ευκαιρία σε νέους ανθρώπους και όχι να κοιτάει να κόβει φτερά και να στηρίζει τα παλιά κατεστημένα και στελέχη.
Να την κρίνετε-κρίνουμε για το έργο της στο υπουργείο που έχει αναλάβει και την πολιτική της εξέλιξη και όχι για την δουλειά που έκανε πριν. Είδαμε και τα «βαριά πτυχία»
Υ.γ μην ξεχνάτε ότι ζούμε στην χώρα που όλα τα παιδιά με τα πτυχία δουλεύουν για να επιβιώσουν, σερβιτόροι.
Εύχομαι σε μια νέα γυναίκα (καταλαβαίνω την δυσκολία και τον πόλεμο) στον πολιτικό στίβο, καλή επιτυχία καλή δύναμη στο έργο της με  γνώμονα το καλό της χώρας μας.

(Δημοσιεύθηκε στην Κοινή Γνώμη Σύρου)

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ν ακαι μια λογική, ψύχραιμη, δημοκρατική φωνή ενάντια στο φασισμό και ρατσισμό που ξεχειλίζει και προωθείται εντέχνως απο διάφορα πολιτικά και οικονομικά κέντρα

    • και κοπελα μου , παλι τα ιδια θα λεμε ?
      το θεμα που δημιουργηθηκε ειναι οτι δεν δουλεψε ποτε σαν καθαριστρια…

  2. η μαμα της ειναι μελος του συριζα απο την ιδρυση του, και κολλητή του πατερα του συντροφου υπουργου νικου παππα. προσληφθηκε σαν καθαριστρια αλλα δεν καθαρισε ποτε τιποτα. την εβαλαν διπλα στον συντροφο μπουταρη. το προβλημα δεν ειναι το «καθαριστρια» ειναι ολα τα υπολοιπα

  3. ΝΑ ΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ..ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΒΓΑΖΕΙ…ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑΣ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ…ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ…..

  4. Δηλώσεις, κρίνοντας "εξ ιδίων τ' αλλότρια". Γι αυτό καρατομήθηκε η Θεώνη Λειβαδάρου από τον περιφερειάρχη

    Δηλώσεις, κρίνοντας «εξ ιδίων τ’ αλλότρια»: «Όχι δεν με ενοχλεί γιατί υπάρχουν σε άλλες κομματικές οργανώσεις (της Ν.Δ από την οποία προέρχεσαι εννοείς…; ) άλλες που η μόνη «δουλειά»που έχουν κάνει είναι τα καλλιστεία (περνίεσαι και γιά μοντέλα;;;) και με ότι συνεπάγεται…». Γι αυτό και:
    Είναι η πρώτη έπαρχος που καρατομείται στην τρέχουσα περιφερειακή θητεία, τόσο στις Κυκλάδες, όσο και στα Δωδεκάνησα και σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση αυτή οφείλεται σε σοβαρά προβλήματα συνεργασίας και συνεννόησης της πρώην επάρχου με την πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας.
    Παύθηκε από τα καθήκοντά της με απόφαση του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ο οποίος και ανέθεσε την ευθύνη διοικητικής λειτουργίας του επαρχείου Θήρας, στον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη.
    Η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας θεώρησε ότι η κ. Λειβαδάρου δε μπορεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα και στις ευθύνες που της αναλογούν και.. η αντικατάσταση της κ. Λειβαδάρου γίνεται για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του επαρχείου Θήρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ