Ρόδος: Εξιχνιάστηκε υπόθεση πρόστυχου τηλεφωνικού bullying

0
301
Νέα στοιχεία προέκυψαν από την έρευνα της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου για υπόθεση τηλεφωνικού bullying, η διαδικασία της οποίας κινήθηκε κατόπιν εγκλήσεως που υπέβαλε μία κάτοικος Ρόδου.
Σύμφωνα με την εγκαλούσα κατά το διάστημα 25-28 Απριλίου 2017 η ίδια, ο σύζυγός της αλλά και οι γονείς της δέχονταν ανώνυμα τηλεφωνήματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα εντός της ημέρας, στα περισσότερα από τα οποία δεν απαντούσε κανείς.
Σε ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα, το οποίο σήκωσε ο σύζυγος της εγκαλούσας καθώς η ίδια απουσίαζε στην εργασία της, μίλησε μια γυναίκα η οποία τον ενημέρωσε πως η σύζυγός του τον απατά για περισσότερο από δύο χρόνια και ότι την καλύπτει η πεθερά του.
Την ίδια ημέρα, τηλεφώνημα με απόκρυψη δέχθηκε και η μητέρα της εγκαλούσας από το ίδιο άτομο το οποίο την ενημέρωσε για το ίδιο με στοιχεία και ονόματα.
Δύο ημέρες αργότερα, σε επίσκεψη της εγκαλούσας στη μητέρα της, αυτή της ανέφερε πως στην κλειστή κοινωνία που ζουν συζητάνε ότι έχει εραστή και ότι δήθεν οι γιοι του εραστή της πήγαν στο σπίτι της και τους έκαναν μαύρους στο ξύλο γιατί τους τσάκωσαν στα… πράσα.
Μάλιστα, την πληροφορία αυτή στη μητέρα της την έδωσε η θεία της μητέρας της η οποία είναι άνω των 70 ετών, που ενημερώθηκε από τον ανιψιό του ιδιοκτήτη καφενείου της περιοχής, ο οποίος εφέρετο να το έμαθε από τη σύζυγο του εραστή της εγκαλούσας.
Έκτοτε και κάθε μέρα η θεία της μητέρας της εγκαλούσας πήγαινε στο σπίτι της και της έφερνε καινούργια νέα για τον υποτιθέμενο παράνομο ερωτικό δεσμό όπως για παράδειγμα ότι δήθεν ήρθε η σύζυγος του εραστή της στο σπίτι της και την έπιασε στα πράσα με τον άντρα της, ότι δήθεν τον είδαν κάποιοι να πηδάει τα τοιχία του σπιτιού της (τα οποία είναι πάνω από 2,5 μέτρα!), ότι στο χωριό ακούγεται πως η σύζυγος του εραστή της πήγε στο σπίτι της μητέρας της και λογομάχησαν κλπ.
Αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε για καιρό, μάλιστα η εγκαλούσα πέρα από τα τηλεφωνήματα δεχόταν και εξυβριστικά μηνύματα με σπρέι έξω από το σπίτι της αλλά και ο σύζυγός της ελάμβανε σημειώματα που τον χαρακτήριζαν “κερατά”! Επίσης, άγνωστοι άφησαν στο όχημα του συζύγου της μηνύτριας έξω από το ξενοδοχείο που εργάζεται σημείωμα με κέρατα!!!
Έτσι, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου κίνησε τις διαδικασίες για την έρευνα και κατόπιν άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε πως οι τηλεφωνικές κλήσεις προέρχονταν από συγκεκριμένο πρόσωπο τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ήδη οι αρχές.
Όπως φαίνεται πρόκειται να ασκηθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο ποινικές διώξεις και η υπόθεση θα λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Σπύρος Σαλαμαστράκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ