ΒΙΝΤΕΟ: Ο 86χρονος βοσκός Μιχάλης Κλήμης & η σύζυγός του Μαρία με το απίθανο καθημερινό τους πρόγραμμα

0
1122

Ο 86χρονος βοσκός Μιχάλης Κλήμης με το κοπάδι του στα δύσβατα υψώματα δίπλα στο Κάστρο Χώρας Καλύμνου (video)

Ο φακός του  kalymnos-news.gr και ο Μάμας Χαραμαντάς, συνάντησαν σήμερα Δευτέρα 28 Μαΐου 2018, στα δύσβατα υψώματα δίπλα στο Κάστρο Χώρας Καλύμνου, τον 86χρονο βοσκό Μιχάλη Κλήμη.

Ο 86χρονος βοσκός μας μιλά για το καθημερινό του πρόγραμμα!!

Δείτε πανέμορφες εικόνες αλλά και όσα είπε ο 86χρονος, στο ρεπορτάζ με που ετοίμασαν η Μπέτυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

Η 75χρονη Μαρία Κλήμη και το σπιτικό της, ψηλά στο βουνό πάνω από τη Χώρα Καλύμνου (video)

Είναι 75 χρονών και εδώ και 53 χρόνια, από την ηλικία των 22 ετών, αμέσως μετά το γάμο της , μένει σε ένα μοναχικό ,ερημικό παραδοσιακό σπίτι, κτισμένο στην πλαγιά των υψωμάτων της Αγίας Τριάδας, ανατολικά του Κάστρου της Χώρας Καλύμνου.

Πρόκειται για την κυρά Μαρία Κλήμη που μπορεί το σπίτι της να μην διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα ,να μην μπορεί να δεί τηλεόραση ,να μην έχει νερό και να αναγκάζεται να το κουβαλά μέσα σε πλαστικά δοχεία , όμως διατηρεί το χαμόγελο, την ηρεμία της ,την καλοσύνη της, την αισιοδοξία της, ασχολούμενη και απολαμβάνοντας τη φύση και τη μοναδική θέα από ψηλά, έχοντας στα πόδια της, τη Χώρα και την Πόθια.

Και το κυριότερο μέσα σε αυτό το μικρό σπίτι, γέννησε και μεγάλωσε έξη παιδιά.

Στο φακό του  kalymnos-news.gr και το Μάμα Χαραμαντά, μίλησε σήμερα Δευτέρα 28 Μαίου 2018 η κυρά Μαρία για τη ζωή της, αλλά μας έκανε και μία μικρή ξενάγηση στο εσωτερικό του σπιτιού.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέτυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr με όμορφες εικόνες και  στιγμιότυπα.

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ